- 9 Şubat 2025
- 46
- 15
- 3
- 24
- Konu Sahibi sanat sever biri
-
İçindekiler, kalkınca hadi bize eyvallah deyip gittiler miYumurtlama dönemim. Mi bilmiyorum takvim uygulaması kullanıyorum ona göre yumurtlamamın ikinci günün ilişki esnasında içe boşalma oldu sonrasınd hemen kalktım içimdekiler çıksın diye hamile kalma ihtimalim. Var mıdır 4 ay önce falan da düşük yaşadım onun korkusu var hamilelik istemiyorum
Evetİçindekiler kalkınca ,hadi bize eyvallah deyip gittiler mi
hamilelik riski korunmasız ilişkide her zaman vardır. hiç kullanmadım ama ertesi gün hapları var onu alıp kullanabilirsiniz hamile kalmak istemiyorsanız. hayırlısı artık yapacak bir şey yok hamilelik olursa eşinizle konuşup ona göre bir yol izlersinizYumurtlama dönemim. Mi bilmiyorum takvim uygulaması kullanıyorum ona göre yumurtlamamın ikinci günün ilişki esnasında içe boşalma oldu sonrasınd hemen kalktım içimdekiler çıksın diye hamile kalma ihtimalim. Var mıdır 4 ay önce falan da düşük yaşadım onun korkusu var hamilelik istemiyorum
ben kalkınca biraz da zıplamıştım bu da bonus bilgi olsunaynı şekilde hamileyim tebrikler
İşe yarar bu. Değil miben kalkınca biraz da zıplamıştım bu da bonus bilgi olsun
ayyyy buna çok güldüm yaben kalkınca biraz da zıplamıştım bu da bonus bilgi olsun
Hortumla yıkasaydın olurdu.Tazyikli olacaktı bi de.İşe yarar bu. Değil mi
Olur deneyim hemenHortumla yıkasaydın olurdu.Tazyikli olacaktı bi de.
Yumurtlama dönemim. Mi bilmiyorum takvim uygulaması kullanıyorum ona göre yumurtlamamın ikinci günün ilişki esnasında içe boşalma oldu sonrasınd hemen kalktım içimdekiler çıksın diye hamile kalma ihtimalim. Var mıdır 4 ay önce falan da düşük yaşadım onun korkusu var hamilelik istemiyorum
Yok gibi görünüyorAnneler bir bakın testime
İcinizdekiler cikinca hamilelik ihtimaliniz bitmiyor. Dollenme zaten bosalma olunca gerceklesiyor 1 TEK SPERM HÜCRESİYLEYumurtlama dönemim. Mi bilmiyorum takvim uygulaması kullanıyorum ona göre yumurtlamamın ikinci günün ilişki esnasında içe boşalma oldu sonrasınd hemen kalktım içimdekiler çıksın diye hamile kalma ihtimalim. Var mıdır 4 ay önce falan da düşük yaşadım onun korkusu var hamilelik istemiyorum
Doğru olabilir fakat çıkmaması daha iyi olur bence hemen ayağa kalması döllenme şansını daha da azlatıyor ben 1,5 yıllık evliyim 5 aydır çocuk düşünüyorum ayağa kalkmamak da pek işe yaramadı bende ama çevremde faydasını görenler varİcinizdekiler cikinca hamilelik ihtimaliniz bitmiyor. Dollenme zaten bosalma olunca gerceklesiyor 1 TEK SPERM HÜCRESİYLE
Bu bir sehir efsanesi. Bakin sizde ise yaramamisDoğru olabilir fakat çıkmaması daha iyi olur bence hemen ayağa kalması döllenme şansını daha da azlatıyor ben 1,5 yıllık evliyim 5 aydır çocuk düşünüyorum ayağa kalkmamak da pek işe yaramadı bende ama çevremde faydasını görenler var
hamile kalmak istemiyorsan korunacaksın doğru düzgün. Ayağa kalkıp içinden dışarı akıtma diye bir korunma şekli yok.Yumurtlama dönemim. Mi bilmiyorum takvim uygulaması kullanıyorum ona göre yumurtlamamın ikinci günün ilişki esnasında içe boşalma oldu sonrasınd hemen kalktım içimdekiler çıksın diye hamile kalma ihtimalim. Var mıdır 4 ay önce falan da düşük yaşadım onun korkusu var hamilelik istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?