Içerde 7 cm kanamam var acil

Lafa bak ya mal.gerozeksli doktor.bebek için riskli de biraz çık.konustufu lafa bak hiç gitme devlete canım. Doktor babada bebek iyi dedi dinleneceksin bebeğe birşey olmaz dedi rahat ol tatlım.kan gelebilir korkma dedi hatta.

Biyerde okudum biride koyu kahve geliyormuş içindekini bosaltmis okuyunca bi rahatlık sardı bedenimi bide buraya ben üye olup yazayım dedim belki içimi rahatlatan biri olur diye ALLAH razı olsun senden de korkularim azaldı

Biyerde okudum biride koyu kahve geliyormuş içindekini bosaltmis okuyunca bi rahatlık sardı bedenimi bide buraya ben üye olup yazayım dedim belki içimi rahatlatan biri olur diye ALLAH razı olsun senden de korkularim azaldı
Ne demek canım. Bir birimize destek olmalıyız...içini boşaltmış derken anlamadım?

Yani icerdiçerdeki kanamayı dışa atmış oda kahve olarak kırmızı tehlikeymis
Ne güzel ya zaten kahverengi olunca bebek kendini temizliyor der eskiler.bendwn de hep.acik kahverengi lekeler geliyor su gibi.onceleri biraz korkuyordum bu ne diye.insallah sıkıntı çıkmaz sağlıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi

13 haftalık hamileyim içerde 7 cm bi kanama alanı gözlendi doktor istirahat verdi yatıyorum ama çok korkuyorum , bide kahverengi akintim başladı sizdede olduysa beni bilgilendirin lutfen çok korkuyorum: (
Canim aynı sorun bende de var 11 haftalık hamileyim bende de kanama oldu dinelndim geçti yinede dikkat ediyorum geçmiş olsun

Kahverengi neden oluyo peki doktorun bişey dedi mi.. sağol bu arada
Kahverengi akintiyi benim doktorum şöyle tanımladı bir mağara dusun oya oya içeriye girdiğini ve duvarları dokuntuye uğrattığını dusun dedi senin bebegin yerleşmeye çalışırken ve büyürken yara açmış duvarında ara ara hareket ettikçe kahverengi kanatir dedi ve eger o saglikli bir bebekse progestan hapinla beraber o kanamayı kendi ekart eder dedi kahverengi den korkma kırmızı kanaman olursa gel dedi ve sunuda unutma eğer o sagliksiz bu bebekse doğa onu dünyadan eler dedi bende senin gectigi evrelerden geçtim kendimi okudum seni okurken artık psikolojim bozulmuştu iç camasirimi kontrol etmekten ama çok şükür suan bisey yok 11 haftaligim ve hala dikkat ediyorum

13 haftalık hamileyim içerde 7 cm bi kanama alanı gözlendi doktor istirahat verdi yatıyorum ama çok korkuyorum , bide kahverengi akintim başladı sizdede olduysa beni bilgilendirin lutfen çok korkuyorum: (
Canim gecmis olsun. Benim de icerde kanamam vardi. Progestan ve igne kullandim. Iki hafta yattim dinlendim. Sukur gecmis. Ama plasenta asagida oldugu icin hala tehlikeli o yuzden hareketlerime dikkat ediyorum.
Sen de kafana takma canim. Bol su ic ve dinlen. Genelde plasenta asagida olanlarin kanamasi oluyormus ama hareketlerini minimuma indirirsen duzelir insallah.

Icimi çok rahatlattin ALLAH razı olsun inşallah benimde geçer

Sağol inşallah dedigdediğiniz gibidir yarın doktor güzel şeyler söyler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…