- 27 Mart 2019
- 30.671
- 114.251
- 598
Hahahhaaha aman amanYaş farkı olmasaydı
Seni kardeşime alırdım![]()
Ama sende uyuyonnnnn
Sen beni öldürecen ya![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahhaaha aman amanYaş farkı olmasaydı
Ama sende uyuyonnnnn
![]()
![]()
Nie kız benm gibi görümcen olur işteHahahhaaha aman aman![]()
AaaaNie kız benm gibi görümcen olur işte
Kardeşimde mühendis üstüne bide yakuşuklu
Uzun boylu panter![]()
Kaç yŞndasn paremAaaa
Ne diyorsun hadi anlat![]()

Bunu sormayaydın iyiyidiKaç yŞndasn parem![]()
Onun derdi seni de hataya gelin alıp üçümüz beraber fink fink gezmekBunu sormayaydın iyiyidi![]()
![]()
![]()
![]()
görümce değilmisin en olmadık yerden sordun
![]()
Tekrar dönüştemi düşünüyorsun canımTr ye gittim geldim canım prof. herşey normal bakalım öyle![]()
İç iç sonra tuvaletten çıkamaiçeceğim canım içeceğim hem de sabahlara kadar![]()
Ama çok sıcak napimYaş farkı olmasaydı
Ama sende uyuyonnnnn
![]()
![]()
Hahahah yok beaa yarımsaat uyuyo gibii buara kucak istiyo yoksa muzik acıp dururdu bende ederdim yemeğiiUyurkendemi yetişmiyo![]()
Dokunmagğğ olmasaydı yazın vallaha sen dut olduğu anlamazdımAma çok sıcak napim![]()
GörümceeğğğğBunu sormayaydın iyiyidi![]()
![]()
![]()
![]()
görümce değilmisin en olmadık yerden sordun
![]()
Seninle gezdikte sankiOnun derdi seni de hataya gelin alıp üçümüz beraber fink fink gezmek![]()
Dokunma duruyo mu kız kaldırdım ya ben onuDokunmagğğ olmasaydı yazın vallaha sen dut olduğu anlamazdım![]()
Hahhaha bak hele plana yine de iyi niyetli görümce gezmek için istiyorOnun derdi seni de hataya gelin alıp üçümüz beraber fink fink gezmek![]()
Atak dönemi falna belkide kuzu geçerdir inşallahHahahah yok beaa yarımsaat uyuyo gibii buara kucak istiyo yoksa muzik acıp dururdu bende ederdim yemeğii![]()
Geldimmm kuzummm sonra Türkiyedelilerle konuşma görüntü saatiydii ahanda şimdii burdayım ama birazdan giderim ev benii beklerKız sen nerdesin hele de bana![]()
Aynenn cano dun oyleydi bugün iyi uyuduAtak dönemi falna belkide kuzu geçerdir inşallah![]()
Dung ördümDokunma duruyo mu kız kaldırdım ya ben onu![]()
Günden güne büyüyor annesini üzmeyecek kızcemizAynenn cano dun oyleydi bugün iyi uyudu