• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hahhaha bak hele plana yine de iyi niyetli görümce gezmek için istiyor
Ya hizmet etdirseydi🤣🤣🤣🤣
Yok kız minnoş yüreği kaldırmaz o kadarını 😍
Ama bi kere gıcık olduysa kaç🤣
Geldimmm kuzummm sonra Türkiyedelilerle konuşma görüntü saatiydii ahanda şimdii burdayım ama birazdan giderim ev benii bekler🥴🥴🥴🥴🥴🥴
Aa nereye gidyonnn daha dedikodu yapacaktik🤕
Oyle vallahaa cano oluyo bunlar bebek yanii 😀 keşkee epey paramiz olsada hergün dışardan söylesem ne iyi olurdu kizz 😀😀😀
Ay insana bi tiksinme geliyor bi yerden sonra ondan da🤢
En iyisi yemek getirip bebeyle oynayan hayırlı komşular akrabalar🤣

Le insan yavruları ben sürünüyorum sabah 8 akşam 7 veya 7 çeyrek mahvoluyom şu zaman geçse bitse de çıksam Bi bunlara can dayanmaz😭😭😭 köpek gibi çalışıyo insanlar saat 7 olmuş adamlar malzeme dağıtmaya gitti 😭😭😭
Allah kolaylık versin güç kuvvet versin bitanem benim 😔😔💋

Yok kız minnoş yüreği kaldırmaz o kadarını 😍
Ama bi kere gıcık olduysa kaç🤣

Aa nereye gidyonnn daha dedikodu yapacaktik🤕

Ay insana bi tiksinme geliyor bi yerden sonra ondan da🤢
En iyisi yemek getirip bebeyle oynayan hayırlı komşular akrabalar🤣
Evett oda güzell olurduu nerde bend eo komşuu sitede neolursa olsun iyi komşu çikmıyor bitane vardı oda mecburen taşındı silivriye
Amaann tiksinene kadar yesem dişardan sonra evden devam etsem dışarda yemeye bile korkar oldum neyin nekadar olduğunu bilmiyosun bilerek gidiyoduk zamüstüne hersey zam restauranttan 300le çikarizz yanii 100lirayla çikıyoduk😒

Ne zaman biticek bu yoğunluk
İnşallaah ağustos sonuna doğurgan bayan gelirse ben çıkcam parem🤣
Minikkuşum ne yoğunluğu bu
İş yoğunluğu kuzum benim yanımdaki kız doğum yaptı bütün işleri bana kaldı
Bi de öyle çatallı ki işleri süt yem gübre inş malz kömr arpa ticareti aklına ne gelirse😕

İnşallaah ağustos sonuna doğurgan bayan gelirse ben çıkcam parem🤣

İş yoğunluğu kuzum benim yanımdaki kız doğum yaptı bütün işleri bana kaldı
Bi de öyle çatallı ki işleri süt yem gübre inş malz kömr arpa ticareti aklına ne gelirse😕
Yarın son gün kız hadi pazartesi rahatsın mucizemmm❣❣🥰

Evett oda güzell olurduu nerde bend eo komşuu sitede neolursa olsun iyi komşu çikmıyor bitane vardı oda mecburen taşındı silivriye
Amaann tiksinene kadar yesem dişardan sonra evden devam etsem dışarda yemeye bile korkar oldum neyin nekadar olduğunu bilmiyosun bilerek gidiyoduk zamüstüne hersey zam restauranttan 300le çikarizz yanii 100lirayla çikıyoduk😒
Sitelerde zor o isler ya artık kimin ne olduğu belli değil herkes selam vermeye bile korkuyor birbirine
Yemeğin de parasından ziyade artık içine ne konduğunu da bilmiyoruz valla
Ben lohusayken bıkmistim iyi ki de bikmisim şimdi çok pahalı 🤣

• Komik
Reactions: Jou
Back
X