Ayy nosking bu sefer dedim can alıcı bı soru geliyoSen naptin o işi kuzum başladın mı makineyi kullanıyor musun?
İnsanlık hali parem yanlış anlıyoruz normal yaniKomik yada değil cidden yanlış anladım konuyu sildi sandım yada anket var sandım
Ama yakamı bırakmayan bir iki kişi algı yarattı
Dur bakalım kinlerinden ölecekler ayrıca konu sahibine kusura bakma dedim
Öyle daha iyi olucaksa doktor demiş b3kle kuzum inşallah iyi haberler verirsin ve coşarız burda ❣❣❣Paremmm reglimi beklicem kuzum olmazsam test yapicam bebeğim
Doktorumda öyle dedi değer güzel dedi bakalım aşkommmmm
Hayırlısı olsun canım benim hepimiz içinÜzülmeyinn onda bile bir hayır vardı evladımla benim için :)
Aminn inşallah
bir oyuncu eksik ama şuan istemiyorum olanıda yolladım gitti
Sahalara dönüş yapıyorum ben deAyy nosking bu sefer dedim can alıcı bı soru geliyo
Tüm aksiyonlu hayallerim söndü de neyse
Kullandım makinayı canım ama çok fazla dikiş isim olmadı boş duruyo
Bol bol pratik yaptım.
Ahahahahah hadi inşallah cemoşum tez zamanda betaları kontrol ederizLenam doğur artık
Şöyle tek seferde 2-3 bebe olsa da hepimize yette keşke
Ben inanıyorum hayırlısıyla nasip olacak çok yakın hissediyorum
Ya nosking bu makina birden tak diye ses çıkartıp duruyo en son sinir oldum dokunmadımSahalara dönüş yapıyorum ben de
İstiyorum ki böyle bilgilerimizi paylaşalım birbirimize faydamız dokunsun
Seni de merak ettim tedirgindin en son
Biraz da gazlayam kendini kızını sagdan soldan donatsın dedim açıkçası
Sıfır mı almıştın en son ne zaman bakım yapılmış?Ya nosking bu makina birden tak diye ses çıkartıp duruyo en son sinir oldum dokunmadım
Annemdeyim şimdi eve gidince yine denerim ya çok hevesliyim çok istiyorum
Sende sahalara dön başlayalım beraber birbirimize gaz verelim
Sıfır aldım canım bakimlari ne zaman yapılmış bilmiyorumSıfır mı almıştın en son ne zaman bakım yapılmış?
Bi de en son ne zaman yağladın?
Sıfır aldiysan bakım zamanı gelmemiştir şeyapma çokSıfır aldım canım bakimlari ne zaman yapılmış bilmiyorum
Ben yaglamadim ama baktım daha yaga gerek yoktu eve geçince bir daha bakayım
Ayyy kumaş mi at at bende alayım bı ara ama malzeme çok pahalandi yavaş yavaş dikelimSıfır aldiysan bakım zamanı gelmemiştir şeyapma çok
Bak yeni kumaşlar aldım atarım sana
Diktikce de atarım inşallah
Pazarlarda veya kiloyla kumaş satan dukkanlarda daha ucuz oluyor cemosumAyyy kumaş mi at at bende alayım bı ara ama malzeme çok pahalandi yavaş yavaş dikelim
Uyumamışsin tinnoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?