Keşke almadım deseydim ama aldımSinger almadın umarım.
Bim de satilanlar dan miKeşke almadım deseydim ama aldım
Yok canım trenyoldan almıştım geçen seneBim de satilanlar dan mi
İyi şeyler gelsin hepimize canım benimCok sey geliyor uçarak sukur. Sanada gelecek cok yakında meralim
Bugün daha Iyim kuzumm ev yerlestiriyorum sen nasılsın balımmmSelammmm Meralcim tatlım kuzum nasılsın
Beybitomm daha şini bakabildim buna
Resmini at sıkıntısını anlat çözümü nedir yardımcı olurumYok canım trenyoldan almıştım geçen sene
Olsun beybimBeybitomm daha şini bakabildim bunaakşam oldu ama akşam günaydını olsunnn
Eve geçince resim çekip atayım.canim sağolasınResmini at sıkıntısını anlat çözümü nedir yardımcı olurum
Meralımmm günaydınnnn kuzumm
Cemosummm hiç anlamaamm ben 2 yıldır da düdüklü yüzü görmedimm baktın çok fışılıyor kapat altını ben çok korkarımEki Görüntüle 3105124
Kızlar şimdi 2 numaraya yani et ve balığa getirdim pimini
Orta ateşe koydum yemeği.
16.47 de buhar sesi çıkmaya başladı korktum doğru mu yapıyorum ses cikiyo düdüklüden
Yıllardır kullanmıyorum bende kuzum çok korkuyorumCemosummm hiç anlamaamm ben 2 yıldır da düdüklü yüzü görmedimm baktın çok fışılıyor kapat altını ben çok korkarım
Canım benimm.nasılsın nasıl gidiyorOlsun beybim
Bundan korkma tik ac tik kapa buhari bitmeden acma sakin. Düdüklüne bayildim cabuk pişiriyor ne pisiriyirsunEki Görüntüle 3105124
Kızlar şimdi 2 numaraya yani et ve balığa getirdim pimini
Orta ateşe koydum yemeği.
16.47 de buhar sesi çıkmaya başladı korktum doğru mu yapıyorum ses cikiyo düdüklüden
Ayyy saol canım vallahi çok korkuyorum ben düdüklüdenBundan korkma tik ac tik kapa buhari bitmeden acma sakin. Düdüklüne bayildim cabuk pişiriyor ne pisiriyirsun
Tika basa doldurmadin umarım.Ayyy saol canım vallahi çok korkuyorum ben düdüklüden
Kemik pişiriyorum ya ama son olacak heralde yüreğime inecek
Yok Max yazısını geçmedimTika basa doldurmadin umarım.
Gozlemle arada duduk yerinden su falan gelirse kapat baharını bekle sonra kapağı yika tekrar kapatYok Max yazısını geçmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?