Hahahahah güzelmiş kızzz şişkooHahah profil resmimi pare için yaptımşu gif ile çıldırtıyorum kendisini
EvetYaa geçmiş olsun sende mi yakalandın salgına çok kötü ya biz yeni toparlanıyıruz. Ihlamur papatya falan iç çok iyi geliyor aç karnına pekmez iç. Bide ayağına sarımsak sürünce dikkat et canım alerji yapıp ayağı şişebiliyornış. Geçen bizim topikteNefes0858 diyordu bizde korkumuzdan yapmadık onu
Vallahaa şu 1 hafta hep onları içtimm kuzum belkide ondan hastalanmadı kızz ama ben zeytinyağını sürdüm direk sarımsağı sürersen olurmuş araştırdım onu benEvetJou Canım dikkat et alerji yapabiliyormuş geçmiş olsun bizde 10 gündür hastaydık yeni toparlandık sen kendin ıhlamur limonlu şeyler sarımsaklı falan tüket kuzuyada sütünden geçer inşallah Rabbim şifa versin canım
Salgın çok fena bu ara bebekler hasta olmasın çok zorVallahaa şu 1 hafta hep onları içtimm kuzum belkide ondan hastalanmadı kızz ama ben zeytinyağını sürdüm direk sarımsağı sürersen olurmuş araştırdım onu ben
Amin canım benim insaallahh yaSalgın çok fena bu ara bebekler hasta olmasın çok zor
Şifa olsun prensese inşallah canım
Paremmmmmmm evet geldimmm
Hoş buldummm kurbişimm canım benim
Led bir vele des tiri
Hoşgeldin kuzum iyimisin herşey yolunda miParemmmmmmm evet geldimmm
Hoşgeldin kuzum iyimisin herşey yolunda mi
Hajhahahhahahhahaha
Kız anlık sok sonrası şaşkınlık derkenHoş buldummm yolunda parem bir sıkıntı yok, aklım başıma geldisen napiyon nasılsın
Hahahahaha arada tanıma sende bizde şaşıralımSelammtanımıyomuşuzz gibi yapahhh yoksa beni bu pareyle masalcık pataklarrr yeter ulaa derleer atarlar beni bi kaşık suda boğarlarr
Sende hemen kurbike şikayet ett beniHahahahaha arada tanıma sende bizde şaşıralım
Bak bak nasılda kötüluyor
Pataklarmışız görüyor muCatlak-kurabiye
Resmin kendi istiyi
Hahahahaha ya jou sevoyoz kız ondan ❤❤❤Sende hemen kurbike şikayet ett beni
Bilmezmiyimm canım.bende sizleri seviyorum azcukk yerinizde durunHahahahaha ya jou sevoyoz kız ondan ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?