Günaydınnnnn paremnmmmnn ne güzel şarkı seçmişsin bitanemmm
Acim sesi ohhhhhh haydi salllaaaaaaaaa
Yandannnnnnn
300 500 300 500
Yandan yandan sabah sabah ver coşkuyu enerjiyi kızlar haydiiiii
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Masal_Perisi
@Cemoos
@coconatt
Jou
@D U T
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@ozo1907
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Bal0ncuk
@Black Light
@Semra12345
@penyez83
@Nefes0858
Meryeemmm_
Bugün malzemelerim tamam inşallah yapacam meryoşummmmDun tiniminosum profiterol yapcam demişti, belki bende yaparım aklıma düştü. Güzel bir tatli enerjimi yerine getirebilir
Güzel olursa hemen paylaşıyorum seninle kurabiyeemmmmTiniminimavihanim tarif bekleniyoreee
Oyy yaa senin Allah'ına gurban
Kızzz anam altında cidden yanıyor ateş
Bugün benim mod
Get la sen örüyon işte daha ne olsun
Tam anlayamadım ama kaynınmı canımOooo hemde nasıl
Evett maalesefTam anlayamadım ama kaynınmı canım
Ne köymüş kızzHe kız çoktan bitti köye geldik müsait değilim pek, yazamadım isleri de
Ah canım ya çok iyi anlıyorum seni acaba kendini belli etsen fazla yüz veröesen falan anlarmı. Ama bu defada sen suclu olursun kesin ama yaşı kaç küçükmü. Hizmet etme bari eşin bunu demeli yorulduğunu falan dile getirmeliEvett maalesefcanım kendi sagligimla uğraşırken bir de bununla uğraşıyorum
Hahahahaha demi gi bak kimse bunu demediParemmm müslüm babayla 300 500 mü olır ancak jilet atarız
Neyin var perimKızlar pek bakamadım dün misafirim vardı bugünde hastanede akşamı ettim hepiniz nasılsınızz
Parem ilaç raporlarını çıkarmaya koşturuyorum ya canımdan bezdirdiler hiçbiryer çıkarmıyor bir raporu resmen ekim ayından beri birsürü doktora gittim resmen hiçmi kimse yapamaz. Bugün eski doktoruma mesaj attım en sonunda gel yardımcı olurum dedi ona gitcem artıkNeyin var perim
Aman iyi halletmişin ama yorulmuşun ya bu hastanelere ne oluyor anlamıyorumParem ilaç raporlarını çıkarmaya koşturuyorum ya canımdan bezdirdiler hiçbiryer çıkarmıyor bir raporu resmen ekim ayından beri birsürü doktora gittim resmen hiçmi kimse yapamaz. Bugün eski doktoruma mesaj attım en sonunda gel yardımcı olurum dedi ona gitcem artık
20 yaşında canm küçük değil ki dün yoruluyorum ben hâlâ kendimi toparlayamadım benim misafir ağırlayacak halim yok farkındamisin dedim dünden beri triplerde suçunu bastırıyor böyle yaparak aklınca ama benimde tahammül sınırım bitti kendisinin düşünmesi gerekiyorAh canım ya çok iyi anlıyorum seni acaba kendini belli etsen fazla yüz veröesen falan anlarmı. Ama bu defada sen suclu olursun kesin ama yaşı kaç küçükmü. Hizmet etme bari eşin bunu demeli yorulduğunu falan dile getirmeli
Parem altı üstü kan sulandırıcı iğne raporu ya tüp bebek yaptıran herkes kullanıypr bu iğneyi ama yok vermiyorlar raporu devlette birsürü doktora gittim vermiyor yetkiyi almış devlet araştırma hastanesi hematolojiye git dediler bugün ona gittim bizim alanımızla alakalı bütün testleri yapmışız sana temiz çıkmış ben ne tanısı girip rapor çıkarabilirim diyo. E ben napcam yani hiçbiryer çıkarmıyor.Aman iyi halletmişin ama yorulmuşun ya bu hastanelere ne oluyor anlamıyorum
Iyice herşeyi zorlastiriyorlar
Benimde annemin raporu icin uğraştı kardeşlerim doktoru istanbula gitti
Yeni doktora görünün demiş ama anneme o doktorun verdiği ilaçlar iyi geliyor
Bir türlü anlatamıyorsun kendi farklı ilaç vericek
Derken aynen bizde doktora ulaştık halettik şükür
Geçmiş olsun canım neyin varParem ilaç raporlarını çıkarmaya koşturuyorum ya canımdan bezdirdiler hiçbiryer çıkarmıyor bir raporu resmen ekim ayından beri birsürü doktora gittim resmen hiçmi kimse yapamaz. Bugün eski doktoruma mesaj attım en sonunda gel yardımcı olurum dedi ona gitcem artık
Tüp bebek sürecindeyim ya kuzum transfere olcam nasipse olmadan ilaç işlerini halletmek istiyorum olduktan sonra koşturmamak içinde işte engel çıkarıyorşar sürekli malesefGeçmiş olsun canım neyin var
Hahahahaha demi gi bak kimse bunu demedi
Oksun bizde delilik var jiletle birlikte oynarik
Rabbim, İnşAllah nasip eder. Bol bol dua edelimTüp bebek sürecindeyim ya kuzum transfere olcam nasipse olmadan ilaç işlerini halletmek istiyorum olduktan sonra koşturmamak içinde işte engel çıkarıyorşar sürekli malesef
Bende geçen yıl denedim çok stresli süreç rabbim kolaylık versin gönlündekini versin inşallahTüp bebek sürecindeyim ya kuzum transfere olcam nasipse olmadan ilaç işlerini halletmek istiyorum olduktan sonra koşturmamak içinde işte engel çıkarıyorşar sürekli malesef
Allah razı olsun canım inşallah rabbim tüm isteyene nasip etsinRabbim, İnşAllah nasip eder. Bol bol dua edelim
Gerçekten çok canım ya. Transfer süreci beni inanılmaz zorladı. Bu sürece gelene kadar ay tüp bebek çok kolaymış ya kafasındaydımBende geçen yıl denedim çok stresli süreç rabbim kolaylık versin gönlündekini versin inşallah
Hiç disaridan göründüğü gibi degil tüp bebek tedavisiGerçekten çok canım ya. Transfer süreci beni inanılmaz zorladı. Bu sürece gelene kadar ay tüp bebek çok kolaymış ya kafasındaydım
Sen sonuç alabildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?