Günaydınnnnn paremnmmmnn ne güzel şarkı seçmişsin bitanemmm❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍
Dun tiniminosum profiterol yapcam demişti, belki bende yaparım aklıma düştü. Güzel bir tatli enerjimi yerine getirebilir 😁😁😁😁😁😁
Bugün malzemelerim tamam inşallah yapacam meryoşummmm😋😋😍😍❤️😍
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim tarif bekleniyoreee🤤🤤🤤

Oyy yaa senin Allah'ına gurban😅😅

Kızzz anam altında cidden yanıyor ateş 😳😳😳
Bugün benim mod 😅😅

Get la sen örüyon işte daha ne olsun :KK67: :KK67: :KK67: :KK67: :KK67:
Güzel olursa hemen paylaşıyorum seninle kurabiyeemmmm❤️😍❤️😍🌸🌺

Evett maalesef 😞😡😡😡 canım kendi sagligimla uğraşırken bir de bununla uğraşıyorum
Ah canım ya çok iyi anlıyorum seni acaba kendini belli etsen fazla yüz veröesen falan anlarmı. Ama bu defada sen suclu olursun kesin ama yaşı kaç küçükmü. Hizmet etme bari eşin bunu demeli yorulduğunu falan dile getirmeli

Parem ilaç raporlarını çıkarmaya koşturuyorum ya canımdan bezdirdiler hiçbiryer çıkarmıyor bir raporu resmen ekim ayından beri birsürü doktora gittim resmen hiçmi kimse yapamaz. Bugün eski doktoruma mesaj attım en sonunda gel yardımcı olurum dedi ona gitcem artık

Parem ilaç raporlarını çıkarmaya koşturuyorum ya canımdan bezdirdiler hiçbiryer çıkarmıyor bir raporu resmen ekim ayından beri birsürü doktora gittim resmen hiçmi kimse yapamaz. Bugün eski doktoruma mesaj attım en sonunda gel yardımcı olurum dedi ona gitcem artık
Aman iyi halletmişin ama yorulmuşun ya bu hastanelere ne oluyor anlamıyorum
Iyice herşeyi zorlastiriyorlar
Benimde annemin raporu icin uğraştı kardeşlerim doktoru istanbula gitti
Yeni doktora görünün demiş ama anneme o doktorun verdiği ilaçlar iyi geliyor
Bir türlü anlatamıyorsun kendi farklı ilaç vericek
Derken aynen bizde doktora ulaştık halettik şükür

Ah canım ya çok iyi anlıyorum seni acaba kendini belli etsen fazla yüz veröesen falan anlarmı. Ama bu defada sen suclu olursun kesin ama yaşı kaç küçükmü. Hizmet etme bari eşin bunu demeli yorulduğunu falan dile getirmeli
20 yaşında canm küçük değil ki dün yoruluyorum ben hâlâ kendimi toparlayamadım benim misafir ağırlayacak halim yok farkındamisin dedim dünden beri triplerde suçunu bastırıyor böyle yaparak aklınca ama benimde tahammül sınırım bitti kendisinin düşünmesi gerekiyor

Aman iyi halletmişin ama yorulmuşun ya bu hastanelere ne oluyor anlamıyorum
Iyice herşeyi zorlastiriyorlar
Benimde annemin raporu icin uğraştı kardeşlerim doktoru istanbula gitti
Yeni doktora görünün demiş ama anneme o doktorun verdiği ilaçlar iyi geliyor
Bir türlü anlatamıyorsun kendi farklı ilaç vericek
Derken aynen bizde doktora ulaştık halettik şükür
Parem altı üstü kan sulandırıcı iğne raporu ya tüp bebek yaptıran herkes kullanıypr bu iğneyi ama yok vermiyorlar raporu devlette birsürü doktora gittim vermiyor yetkiyi almış devlet araştırma hastanesi hematolojiye git dediler bugün ona gittim bizim alanımızla alakalı bütün testleri yapmışız sana temiz çıkmış ben ne tanısı girip rapor çıkarabilirim diyo. E ben napcam yani hiçbiryer çıkarmıyor.

Geçmiş olsun canım neyin var 😞

Tüp bebek sürecindeyim ya kuzum transfere olcam nasipse olmadan ilaç işlerini halletmek istiyorum olduktan sonra koşturmamak içinde işte engel çıkarıyorşar sürekli malesef😥
Rabbim, İnşAllah nasip eder. Bol bol dua edelim :KK36::KK36::KK36:

Bende geçen yıl denedim çok stresli süreç rabbim kolaylık versin gönlündekini versin inşallah 🤲🌷
Gerçekten çok canım ya. Transfer süreci beni inanılmaz zorladı. Bu sürece gelene kadar ay tüp bebek çok kolaymış ya kafasındaydım😒
Sen sonuç alabildin mi

Gerçekten çok canım ya. Transfer süreci beni inanılmaz zorladı. Bu sürece gelene kadar ay tüp bebek çok kolaymış ya kafasındaydım😒
Sen sonuç alabildin mi
Hiç disaridan göründüğü gibi degil tüp bebek tedavisi 😞 Benim hamile kala biliyorum cnm ama maalesef pıhtılaşma olduğunu 3 . Bebek kaybından sonra farkketiler bizde bu süreçte tüp bebek tedavisine karar verdik ama negatif oldu ondan sonra da meme kanseri teşhisi konuldu yeni bitti tedavilerim 1 ay oldu henüz

Back
X