- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Noldu aşkoBen ozaman kaynanamdaydım cinnnet gecirtiyordummnasıl olur da yazmam acayip uzuldum
Bal kızım huysuzduNoldu aşko
Hahah galiba Bi ara perim demişti tuzlu suya koyunca tüm çamuru salıyor sonra yıkaması kolay oluyor diyeCookiie (yanlışım varsa düzeltin )
Sana yeni tik diyim mi
Maydanozda daha çok kalıyor böcek
Dur daha çilek kesecektikben gittim iyi geceler
+1ben gittim iyi geceler
Ben alışık değilim bacuuuOhoo biz alıştık
Kesinlikle katılıyorum kurbişimmBiz alıştık elçonun triplerinekendi adını bile unutabilirsin ama elçoyu asla unutmıcan yoksa fırlatıyor trip oklarını
Allah yardımcın olsunBen alışık değilim bacuuu
Bide memeye aşıkk bi bebe var bende yaa dahada düştü nasıl kesecem bilmiyorum asırı yoruldum
Oooo sen eskiden bahsediyorsun yani şimdi değilYanii etiket zamanlarında kahve topiginde cok ederdim
Ben mi demişimHahah galiba Bi ara perim demişti tuzlu suya koyunca tüm çamuru salıyor sonra yıkaması kolay oluyor diyeCookiie (yanlışım varsa düzeltin )
Sana yeni tik diyim mi
Maydanozda daha çok kalıyor böcek
Çilek de yememDur daha çilek kesecektik
Gı vitamin aman vücudun ona da ihtiyacı var. Bak surilere seni beni gömer
Kızlar bir kaç haftadır sağlık sorunları yaşıyorum bakamadım buraya inşallah herşey yoluna girsin yine muhabbete devam ederiz tam gaz
Kuzumm cok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun inşKızlar bir kaç haftadır sağlık sorunları yaşıyorum bakamadım buraya inşallah herşey yoluna girsin yine muhabbete devam ederiz tam gaz
Sensiiizzz ollaarrr mıııOooo sen eskiden bahsediyorsun yani şimdi değilbende diyorum ben yokken mi oldu noldu
Çok ayıpSen ne yersin onu biliyuruk
Kizzzz niçunnn herkesss bi degisti yavvvÇok ayıpben bıraktım ele işleri
Gecmis olsun parecimmKızlar bir kaç haftadır sağlık sorunları yaşıyorum bakamadım buraya inşallah herşey yoluna girsin yine muhabbete devam ederiz tam gaz
Ben tasavvufa yöneldim hacıKizzzz niçunnn herkesss bi degisti yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?