- 16 Aralık 2019
- 21.817
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.059
- 598
- 32
Parem geçmiş olsunKızlar bir kaç haftadır sağlık sorunları yaşıyorum bakamadım buraya inşallah herşey yoluna girsin yine muhabbete devam ederiz tam gaz
 bekliyoruz özlemle
 bekliyoruz özlemleAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parem geçmiş olsunKızlar bir kaç haftadır sağlık sorunları yaşıyorum bakamadım buraya inşallah herşey yoluna girsin yine muhabbete devam ederiz tam gaz
 bekliyoruz özlemle
 bekliyoruz özlemleBizim buralarda maydanozlar çok temizBen mi demişim
Hiç hatırlamıyorum da tuzlu değilde sirkeli demiş olabilirim. Sirke karbonay koyarım ben.
Malesef maydanozda bende çok görüyorum yiyesim geömiyo zaten artık o yüzden

Sizin ora gelemBizim buralarda maydanozlar çok temiz
GünaydınGünaydın çiçeklerim

Ama çoooohhhhhh sıcak biz hep beraber toplanıp karadenize gidelimSizin ora gelem

Gidek vallaAma çoooohhhhhh sıcak biz hep beraber toplanıp karadenize gidelim

Aynıyız canoBen alışık değilim bacuuu
Bide memeye aşıkk bi bebe var bende yaa dahada düştü nasıl kesecem bilmiyorum asırı yoruldum

Aa o zaman ben karıştırdımBen mi demişim
Hiç hatırlamıyorum da tuzlu değilde sirkeli demiş olabilirim. Sirke karbonay koyarım ben.
Malesef maydanozda bende çok görüyorum yiyesim geömiyo zaten artık o yüzden

tuzlu su nereden çıktı acaba aman akıl mu kaldı sıcaktan hayattan
 tuzlu su nereden çıktı acaba aman akıl mu kaldı sıcaktan hayattan 
Bana da gelebilirsin 18 derece ile geçecek bugünAma çoooohhhhhh sıcak biz hep beraber toplanıp karadenize gidelim
DeğilÇekilecek gibi değil burası

Hangi şehirdesin ne güzel buralsr 40 buluyorBana da gelebilirsin 18 derece ile geçecek bugün
Sen en iyisini bilirsin vollaheeeBen tasavvufa yöneldim hacı
Neden öyleeBizim buralarda maydanozlar çok temiz

Gepimiz öyleyiz be bacımmAynıyız cano
Aa o zaman ben karıştırdımtuzlu su nereden çıktı acaba aman akıl mu kaldı sıcaktan hayattan

Yakında kendimizi de unutcaz kızGepimiz öyleyiz be bacımm
 bari tatile gidelim gittiğimiz yerde unutalım
 bari tatile gidelim gittiğimiz yerde unutalım  ben razıyım.
 ben razıyım.Vayy onlar aceyle mi besleniyor acabaBilmem yıkamaya gerek yokmo derece pırul pırıl