- 16 Aralık 2019
- 21.355
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.205
- 598
- 32
Parem geçmiş olsunKızlar bir kaç haftadır sağlık sorunları yaşıyorum bakamadım buraya inşallah herşey yoluna girsin yine muhabbete devam ederiz tam gaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parem geçmiş olsunKızlar bir kaç haftadır sağlık sorunları yaşıyorum bakamadım buraya inşallah herşey yoluna girsin yine muhabbete devam ederiz tam gaz![]()
Bizim buralarda maydanozlar çok temizBen mi demişim
Hiç hatırlamıyorum da tuzlu değilde sirkeli demiş olabilirim. Sirke karbonay koyarım ben.
Malesef maydanozda bende çok görüyorum yiyesim geömiyo zaten artık o yüzden![]()
Sizin ora gelemBizim buralarda maydanozlar çok temiz![]()
GünaydınGünaydın çiçeklerim![]()
Ama çoooohhhhhh sıcak biz hep beraber toplanıp karadenize gidelimSizin ora gelem
Gidek vallaAma çoooohhhhhh sıcak biz hep beraber toplanıp karadenize gidelim![]()
Aynıyız canoBen alışık değilim bacuuu
Bide memeye aşıkk bi bebe var bende yaa dahada düştü nasıl kesecem bilmiyorum asırı yoruldum
Aa o zaman ben karıştırdımBen mi demişim
Hiç hatırlamıyorum da tuzlu değilde sirkeli demiş olabilirim. Sirke karbonay koyarım ben.
Malesef maydanozda bende çok görüyorum yiyesim geömiyo zaten artık o yüzden![]()
Bana da gelebilirsin 18 derece ile geçecek bugünAma çoooohhhhhh sıcak biz hep beraber toplanıp karadenize gidelim![]()
DeğilÇekilecek gibi değil burası![]()
Hangi şehirdesin ne güzel buralsr 40 buluyorBana da gelebilirsin 18 derece ile geçecek bugün
Sen en iyisini bilirsin vollaheeeBen tasavvufa yöneldim hacı![]()
Neden öyleeBizim buralarda maydanozlar çok temiz![]()
Gepimiz öyleyiz be bacımmAynıyız cano
Aa o zaman ben karıştırdımtuzlu su nereden çıktı acaba aman akıl mu kaldı sıcaktan hayattan
![]()
Yakında kendimizi de unutcaz kızGepimiz öyleyiz be bacımm![]()
Vayy onlar aceyle mi besleniyor acabaBilmem yıkamaya gerek yokmo derece pırul pırıl![]()