- Emoji Skoru
- 50.802
- Puanlar
- 598
Evet canım kahveyi koyuyom suyu alıyo pişirmeden alarm veriyo niye anlamadım . Bi kere de kaynatmadan verdi . Kırk yılın başı kendime bişey aldım pişman olmak istemiyorumHayırlı olsun canım hazneli mi bu
Üstündeki etiketleri aldın mı onlardan olabilirEvet canım kahveyi koyuyom suyu alıyo pişirmeden alarm veriyo niye anlamadım . Bi kere de kaynatmadan verdi . Kırk yılın başı kendime bişey aldım pişman olmak istemiyorum
AldımÜstündeki etiketleri aldın mı onlardan olabilir
Tek sefer dokun cnım birde su hazinesinde su maksimumu geçmesin o zaman arıza veriyor
Ona da dikkat ettim melom .Tek sefer dokun cnım birde su hazinesinde su maksimumu geçmesin o zaman arıza veriyor
Arıza lı, geldi acaba aldığın yere yaz bakımOna da dikkat ettim melom .
A şimdi de yaptı . Kahvesiz deneyeyim dedim yapmadı . Gramaj ölçüyormuş. Gramajı az gelince pişirmiyomuş .Arıza lı, geldi acaba aldığın yere yaz bakım
Kullanıldığı için kabul edilmeye bilir ama bilmiyorum canım sen ayarlarsın deneyerekKutusunu atmasam iade şansım var mı ki
Bulurum canım hele bi satıcıya sordum . Anasını satimKullanıldığı için kabul edilmeye bilir ama bilmiyorum canım sen ayarlarsın deneyerek
Onlar bilir kız yorumlara baktım millet beğenmiş bayaBulurum canım hele bi satıcıya sordum . Anasını satimşansıma tükürem Eki Görüntüle 3687836
He ya ben çözemedim belkş deOnlar bilir kız yorumlara baktım millet beğenmiş baya
Günaydın dutumHe ya ben çözemedim belkş de
Sonuç ne olduHe ya ben çözemedim belkş de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?