• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı olsun canım hazneli mi bu
Evet canım kahveyi koyuyom suyu alıyo pişirmeden alarm veriyo niye anlamadım . Bi kere de kaynatmadan verdi . Kırk yılın başı kendime bişey aldım pişman olmak istemiyorum

Evet canım kahveyi koyuyom suyu alıyo pişirmeden alarm veriyo niye anlamadım . Bi kere de kaynatmadan verdi . Kırk yılın başı kendime bişey aldım pişman olmak istemiyorum
Üstündeki etiketleri aldın mı onlardan olabilir

Arıza lı, geldi acaba aldığın yere yaz bakım
A şimdi de yaptı . Kahvesiz deneyeyim dedim yapmadı . Gramaj ölçüyormuş. Gramajı az gelince pişirmiyomuş . 😒 bok vardı sanki normal bi makine alsam olmuydu . Neyse vardır bi püfü bulacam

Kutusunu atmasam iade şansım var mı ki

Kullanıldığı için kabul edilmeye bilir ama bilmiyorum canım sen ayarlarsın deneyerek
Bulurum canım hele bi satıcıya sordum . Anasını satim 😂 şansıma tükürem
1766264440691.webp

Hayırlı işler bea
Ayyy çiçeğim sende ciftlemissin ya bebeleri
Hayırlı olsun ♥️
Evet ya şuan öyleyiz havalar soğudu çıkamıyoruz bide kendi oyun kurmuyor sürekli beni istiyo. E ben iş mi yapim aş mi yapim bebe mi bakim napim ben 😵‍💫😵‍💫:ruh::ruh::ruh::ruh:
Valla çok zor benim iki olduğu halde bana yapisik sürekli beni istiyor seni hiç düşünemiyorum 🙈
Dünya kadar oyuncak da olsa anayla aktivite başka ama dediğin gibi hangisine yetişelim 🤣
Hayırlı olsun tek seferde kucağına al inşallah 😍
Amiin çok teşekkür ederim insallah ♥️

Ayyy çiçeğim sende ciftlemissin ya bebeleri
Hayırlı olsun ♥️

Valla çok zor benim iki olduğu halde bana yapisik sürekli beni istiyor seni hiç düşünemiyorum 🙈
Dünya kadar oyuncak da olsa anayla aktivite başka ama dediğin gibi hangisine yetişelim 🤣

Amiin çok teşekkür ederim insallah ♥️
He valla 2 dk mutfağa gidip geliyom sanki senelerdir görmemiş gibi tepki veriyo bazen 😅😅

Back
X