- Emoji Skoru
- 48.772
- Puanlar
- 598
Hahah lütfen değiştirirsen de önce oylamaya sun bizeEvet alışın artık 3 ay böyle. 3 ayın sonunda hala alışamazsanız artık yinemi değişcez bakalım
Sevdim bacım da işte akşama denerim geriHaha kahve aklını aldıdutum tadı nası peki sevdin mi
Geçmiş olsun noldu kiGünaydın kızlar
Prostatlı amcalarla ürolojide sıra beklemece
Sağolasın dutum kum döküyorum galiba ya bakalım ne diyecekGeçmiş olsun noldu ki
Geçmiş olsun canım o çok kötüSağolasın dutum kum döküyorum galiba ya bakalım ne diyecek
Yaa tamam kuzum duymamıştım onu. Yoğurt suyu falan duydum bakalım ne diyecek drGeçmiş olsun canım o çok kötüdut çayı yap iç o birebir beni çok rahatlatmıştı
Kuru dutu demle iç canım hem idrar söktürüyor hem iltihap kurutuyorYaa tamam kuzum duymamıştım onu. Yoğurt suyu falan duydum bakalım ne diyecek dr
Ay öksürüğe de çok iyi geliyor o bazen oğlana yapıyorumKuru dutu demle iç canım hem idrar söktürüyor hem iltihap kurutuyor
Dün sonsuz yolculuk izledim fenaydı 2 ci sezonuda gelecekmişHey maşallah yavrum hahsh ne izliyon bakim orda
Sende iç canımAy öksürüğe de çok iyi geliyor o bazen oğlana yapıyorum
Ay benim oğlanla dizinin bi bölümünü bile kaç günde tamamlıyorımDün sonsuz yolculuk izledim fenaydı 2 ci sezonuda gelecekmiş
Sağolasın dutumSende iç canım
BEnimkide oyle arada uyanıyordu durduruyodum tv yiAy benim oğlanla dizinin bi bölümünü bile kaç günde tamamlıyorımtaşacak denizin geçen haftaki bölümün yarısını izlememiştim. Hala izliycem
Aşk olsun daha körpeciksin ne yaşlısıHahah lütfen değiştirirsen de önce oylamaya sun bizeben yaşlı bi insanım yavrimmm nası aklımda tutayım
Geçmiş olsun kurabiyem önemli birşey ypktur inşallahGünaydın kızlar
Prostatlı amcalarla ürolojide sıra beklemece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?