- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
b.k gibi insanlar sayesinde daha kötü olabiliyorum onun dışında çok şükür halimizeNasılsın arkadaşımmm iyisin inşallah
gif keşfeden bir ponçik daha
pcden yaptım telefondan denemedim dahagif keşfeden bir ponçik daha
b.k gibi insanlar sayesinde daha kötü olabiliyorum onun dışında çok şükür halimize
Tinommmm yerim seniEki Görüntüle 3004285 Eki Görüntüle 3004287 Eki Görüntüle 3004288 Eki Görüntüle 3004290 Eki Görüntüle 3004291 Eki Görüntüle 3004292
Cookiie al kuzummm Fatmazell benimde iphone bu şekılde oluyor tarayıcı opera olsunn bende safariden yapıyordum ama bugun olmadı
Bendee seniii ParişimmmTinommmm yerim seni
tinnoşum çok güzel göstermişssin eline sağlıkEki Görüntüle 3004285 Eki Görüntüle 3004287 Eki Görüntüle 3004288 Eki Görüntüle 3004290 Eki Görüntüle 3004291 Eki Görüntüle 3004292
Cookiie al kuzummm Fatmazell benimde iphone bu şekılde oluyor tarayıcı opera olsunn bende safariden yapıyordum ama bugun olmadı
Bende aynen gece çok uğraştım olduBendee seniii Parişimmmbende bir ara ilk öğrendiğimde yapamamıştım o yüzden herkes öğrensin
Sonradan aklıma geldi tarayıcı ama dün ben safariden yaptım bugün olmadı ben de opera kullanıyorum oradan denedim oldu olur inşAllah şimdii dua grubuna doğru yol alayımBende aynen gece çok uğraştım oldu
Perinin telimi farklı acaba bilemedim
Tamam deniyorum hemenEki Görüntüle 3004285 Eki Görüntüle 3004287 Eki Görüntüle 3004288 Eki Görüntüle 3004290 Eki Görüntüle 3004291 Eki Görüntüle 3004292
tinnoşum çok güzel göstermişssin eline sağlık
PAREMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAllah onları ıslah etsin ne konuştuklarını bilmeyen dengesizler boşver canini sıkmasen bize gel bak açtım kollarımı gel kuzum gel
Hadi duaları oku yeni dualar yolda tinim arkadaşların varsa dua grubuna etiket et belki katilmak isterlerSonradan aklıma geldi tarayıcı ama dün ben safariden yaptım bugün olmadı ben de opera kullanıyorum oradan denedim oldu olur inşAllah şimdii dua grubuna doğru yol alayım
YaaaNaynnn naynnn olmuyorrr
Perim bide tinnoşun dediği gibi dene bakalım olacak bu iş inanıyorum benŞu alttaki image bilmemne o yazıyor Eki Görüntüle 3004227
Bende seni yerim kuzum arada uğra ya özlüyoruzYaaaaa seni yirim ben,vu ne tatlı bişiy boyleee kurbisim
Benim telde çıkıyor canım. Huawei de klavyenin üstünde var kolay oluyırbişey sorcam siz bu gifleri nerden buluyorsunuz
Hay ben onların... ................Bazılarına kolay yoldan çocuk nasip ediyor Rabbim
Arsız arsız konuşuyorlar dibimde ondan sonra.
Kocam koymasını bilmiyomuş ben yatmasını bilmiyomuşm herkes biz gibi salak mıymış
Umarım şu lanet olmayası iş yerinden Bi an önce defolur giderim
İnşaAllah canım benimOh maşallah kalmamış hayırlısıyla inşallah
Hahah evet enerjimiz tavandırİyiyim güzellik sen nasılsınmaşallah enerjinize hayran kaldım yetişemiyorum cevaplara
Senin kalbini yerim ben Ball piyimsesimmmmBendee seniii Parişimmmbende bir ara ilk öğrendiğimde yapamamıştım o yüzden herkes öğrensin
Herkesin ağzı torba değil büzesin diye bir laf varya kuzum ağzı olan konuşuyor işte boşver işini yap gelBazılarına kolay yoldan çocuk nasip ediyor Rabbim
Arsız arsız konuşuyorlar dibimde ondan sonra.
Kocam koymasını bilmiyomuş ben yatmasını bilmiyomuşm herkes biz gibi salak mıymış
Umarım şu lanet olmayası iş yerinden Bi an önce defolur giderim
PAREMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Aynen öyle hiç bitmiyor ki insanların lafı sözü. Sonra çocuğu nasıl yaptığını sormalar, inceden inceye ağız aramalar. Ya insanlar gerçekten çok patavatsız vicdansız. Kimse için kendini üzdüğünde değmiyor. Ama elimizde değil işteHerkesin ağzı torba değil büzesin diye bir laf varya kuzum ağzı olan konuşuyor işte boşver işini yap gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?