Canım hemşom işte oyuna sardık oralardayım arada girip çıkıyorum buraya da hahahaYa sen nerelerdesin ne yapıyorsun hemsommmm
Kalbine kurban olayım hemşooom
Konyaya geldiğimde seninle bir kahve içmek isterim
doğru laftan anlayan tipler değil çünkü
Hahahaha yollayalım hella bana yakın adana da ama çok sıcak oralar bee
memleketin neresi canımHahahaha yollayalım hella bana yakın adana da ama çok sıcak oralar beezaten buranın sıcağından kaçıp memleketime gidiyorum yazları
Kıvırcam tabi akşamdan beri uğraşıyorumAllahım bide kıvırır
Ahahaha artık yazmaj yok gifle anlatcaz derdimiziOleeyyyy yupppiii perişimde artık gifçiii güzeliii artık bu topikte gifler konuşsuun
ah tinnom kıç kadar dükkan laf anlayacak insan olsa halden anlar zten ama değiller mesafe koyma imkanı yok kiMucizem ben artık sürekli sormalarından etmelerinden dolayı mesafemi koydum en yakın arkadaşın bile yersiz konuşuyor hepsinden hızlıca uzaklaştım asla canını sıkma bizlere moral lazımmm
Canım bu süreçte hepimizin yaşadığı bir durum bu ne yazıkki. Benimde artık kimseyle hiçbir yakınlığım kalmadı sırf bu şeyler yüzünden. Çocuk isteğimi tedavilerimi ailelerimiz bile bilmiyor. İnsanlar o kadar acımasızki anlatamamBazılarına kolay yoldan çocuk nasip ediyor Rabbim
Arsız arsız konuşuyorlar dibimde ondan sonra.
Kocam koymasını bilmiyomuş ben yatmasını bilmiyomuşm herkes biz gibi salak mıymış
Umarım şu lanet olmayası iş yerinden Bi an önce defolur giderim
Canım gece bakayım olur mu yeni dualara evde değilim deCemos yavri yeni dua da.olmak istermisin
bizimki bütün yediğimiz haltı ailesine anlattığı için ailesi herşeyimizden haberdarCanım bu süreçte hepimizin yaşadığı bir durum bu ne yazıkki. Benimde artık kimseyle hiçbir yakınlığım kalmadı sırf bu şeyler yüzünden. Çocuk isteğimi tedavilerimi ailelerimiz bile bilmiyor. İnsanlar o kadar acımasızki anlatamam
Canım opera yazan yere uzun tıkla ekranda uygun yere yerlestir.
Boşver kuzum kimsenin lafına aldırış etme torba değil ki büzesin hem boş tenekeden çok ses çıkar işi olmayan konuşur mucizemmm sıkma canını beybisib.k gibi insanlar sayesinde daha kötü olabiliyorum onun dışında çok şükür halimize
Hiç reklam yok canım.operada reklam yok mu bende onu indiriyim bari reklam üstüne reklam insan bıkıyor
Bu isteğini o kadar iyi anlıyorumki. Rabbim bizi kurtarsın artık bu sınavdan çıkalım hayırlısıyla inşallahbizimki bütün yediğimiz haltı ailesine anlattığı için ailesi herşeyimizden haberdar
kendi aileme ben de söylemiyorum dr gidiyoruz diyom lafı geçerse
sürekli izin kullanmak zorunda olduğum için iş yeri de tedavimi biliyor
kendimi evlere kapatmak istiyor bir kulu görmek istemiyorum
ancak ne mümkün
ah lenoşum kalbimiz tuz buz oldu kim sarar Rabbimden başkaBoşver kuzum kimsenin lafına aldırış etme torba değil ki büzesin hem boş tenekeden çok ses çıkar işi olmayan konuşur mucizemmm sıkma canını beybisi
aminnn canm benim aminBu isteğini o kadar iyi anlıyorumki. Rabbim bizi kurtarsın artık bu sınavdan çıkalım hayırlısıyla inşallah
Ah kıyamam sana fatmam üzülme ismin gibi birgün mucizeler bizi bulacakkk inanıyorummmmah lenoşum kalbimiz tuz buz oldu kim sarar Rabbimden başka
aminnn canm benim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?