- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Yaaa biz günü bitirdik sen daha günün ortasındasın yetişmek çok zorCoconatım saat şuan 14:53 burda 8 saat sizden geriyimm anca yetişmeye çalışıyorum![]()

Ama güzel yerdesin sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa biz günü bitirdik sen daha günün ortasındasın yetişmek çok zorCoconatım saat şuan 14:53 burda 8 saat sizden geriyimm anca yetişmeye çalışıyorum![]()
Oyy konyalım ama orda değilmiş bizim kadar buluşamazlarOooo yoğunmuşsun
Fatma konyalı
Evet canım![]()
Aynenn öylee kuzumm AmerikadayımYaaa biz günü bitirdik sen daha günün ortasındasın yetişmek çok zor
Ama güzel yerdesin sanki![]()
Ahhh ne güzel ne güzel sağlık konusu haricinde çok çekici geliyor AmerikaAynenn öylee kuzumm Amerikadayımsabahtan sizi kontrol ediyorum telefonumdakı mesajlar yığılmış oluyor sonra diğer sosyal medyalar işe koyul dua topiği arada acaba ne konuştular diye merak sonra tekrar gir çık gir böyleeee
![]()
Döverim sizi şunlara bakOyy konyalım ama orda değilmiş bizim kadar buluşamazlar![]()
AhahahVayyy havaya bak beee![]()
Çıkışa gel şampiyon![]()
Bana boş yumruk gösterme ben göstermem vurur gecerim![]()
Oyy cocomm benimde gözün seni arıyordu bugünlerde iyiyim sen nasılsın
Ne yemek yapıyon gııCoconatım saat şuan 14:53 burda 8 saat sizden geriyimm anca yetişmeye çalışıyorum![]()
Olur olurOyyyyyy kokom ama kavga ediyorduk bu olur mu şimdi![]()
Ya canım benim çok şükür iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsunOyy cocomm benimde gözün seni arıyordu bugünlerde iyiyim sen nasılsın![]()
Olur oluryerim
![]()
Kuzum şükür bizim Türkiye ile 1 saat var herşeye yetişiyorummmmAynenn öylee kuzumm Amerikadayımsabahtan sizi kontrol ediyorum telefonumdakı mesajlar yığılmış oluyor sonra diğer sosyal medyalar işe koyul dua topiği arada acaba ne konuştular diye merak sonra tekrar gir çık gir böyleeee
![]()
Sen nerdesin linacimKuzum şükür bizim Türkiye ile 1 saat var herşeye yetişiyorummmm8 saat Amerika ile çok ya tinnimmmm çok sıkıntılı oluyor di mi çiçeğim
![]()