Herkes bi yerde kk da
Memleketten çok uzaksınız ya😔
Uçakla 50 dkk da İstanbul'dayım canım çok uzak değil aslında karayolu ile 12 13 saat felan yoğunluk bayram seyran olmazsa ama gurbetlik zor gerçekten ailenden kimsecikler yok :KK42::cry:Allahtan Türkler var da her hafta cuma gün yapıyoruz kuran okuyoruzz kuzum aileden kimsen olmayınca burda herkez birbirine çok kenetli her haftasonu mangal yemekler vs organize edilip toplanıyoruz eğer böyle sıcakkanlı olmasalardı çok zor olurdu galiba 🥺

Ahhh ne güzel ne güzel sağlık konusu haricinde çok çekici geliyor Amerika 🤭
Yaa kıyamam sana saat farkı çok fena birşey. Sen uyurken neler dönüyordur burda neler kaçırıyorsundur Di mi 😂😂😂
Evett aynen öylee cocom yaa😍 zaten bir ara bütün mesajlara cevap veremiyorum diye geriliyodum:rolleyes:
Ne yemek yapıyon gıı 🤪
Zeytinyağlı patlıcan bulgur pilavı çorba salata birde cacık ekledim perişim:confused:
Kuzum şükür bizim Türkiye ile 1 saat var herşeye yetişiyorummmm:hamarat::kk77: 8 saat Amerika ile çok ya tinnimmmm çok sıkıntılı oluyor di mi çiçeğim:KK34:
Sen şanslısın Linoşummmm😍😍 ben kaç parçaya bölüneyim diyorum araya birde görüntülü konuşmalar da giriyor:KK8:

Evett aynen öylee cocom yaa😍 zaten bir ara bütün mesajlara cevap veremiyorum diye geriliyodum:rolleyes:

Zeytinyağlı patlıcan bulgur pilavı çorba salata birde cacık ekledim perişim:confused:

Sen şanslısın Linoşummmm😍😍 ben kaç parçaya bölüneyim diyorum araya birde görüntülü konuşmalar da giriyor:KK8:
Valla aşkommm diyorum yaaa saat farkı çok Allah yardımcın olsun birtanem:KK66::KK28::KK200:

MssPARE MssPARE ile Fatmazell Fatmazell buluşur
coconatt coconatt ile Minnosprenses Minnosprenses buluşur
Ya benn
Bennnn
tenor.gif

tenor.gif

tenor.gif

Back
X