- 27 Mart 2019
- 30.473
- 112.799
- 598
Herkes bi yerde kk daBen Romanyadayım parişş![]()
Memleketten çok uzaksınız ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes bi yerde kk daBen Romanyadayım parişş![]()
İnşallah kuzum hayırlısyla geleyim memleketime buluşalım inşallah çok isterim kuzum
Şimdiden bıçak biliyorlarİnşallah kuzum hayırlısyla geleyim memleketime buluşalım inşallah çok isterim kuzumcocoyla hellacığıma biraz nispet yapalım
![]()
Hahahaha az öyle olmuş hemşomŞimdiden bıçak biliyorlar
Koko hella![]()
Uçakla 50 dkk da İstanbul'dayım canım çok uzak değil aslında karayolu ile 12 13 saat felan yoğunluk bayram seyran olmazsa ama gurbetlik zor gerçekten ailenden kimsecikler yokHerkes bi yerde kk da
Memleketten çok uzaksınız ya![]()
Evett aynen öylee cocom yaaAhhh ne güzel ne güzel sağlık konusu haricinde çok çekici geliyor Amerika
Yaa kıyamam sana saat farkı çok fena birşey. Sen uyurken neler dönüyordur burda neler kaçırıyorsundur Di mi![]()
Zeytinyağlı patlıcan bulgur pilavı çorba salata birde cacık ekledim perişimNe yemek yapıyon gıı![]()
Sen şanslısın LinoşummmmKuzum şükür bizim Türkiye ile 1 saat var herşeye yetişiyorummmm8 saat Amerika ile çok ya tinnimmmm çok sıkıntılı oluyor di mi çiçeğim
![]()
Valla aşkommm diyorum yaaa saat farkı çok Allah yardımcın olsun birtanemEvett aynen öylee cocom yaazaten bir ara bütün mesajlara cevap veremiyorum diye geriliyodum
Zeytinyağlı patlıcan bulgur pilavı çorba salata birde cacık ekledim perişim
Sen şanslısın Linoşummmmben kaç parçaya bölüneyim diyorum araya birde görüntülü konuşmalar da giriyor
![]()
Evettt kuzummm efsoo bende bayılıyorummmBu arada reklamlardan kurtuldum kızlarne rahatmış reklamsızzzz kk beeee
opera kıymetlimizzz
![]()
Sağol linoşummmm gönüller bir olsunnnnnValla aşkommm diyorum yaaa saat farkı çok Allah yardımcın olsun birtanem![]()
Öyle tinnimmmmmmm uzakdayiz ama kalpler birrrrSağol linoşummmm gönüller bir olsunnnnn![]()
EvetOyy konyalım ama orda değilmiş bizim kadar buluşamazlar![]()
Seninlede buluşuruz bebeğim
Seninlede buluşuruz bebeğimsüpriz gapıcaz sana ileride
![]()
benim etiket aşk hareketli resim gifinin içinde kalmış tesadüfen gördüm