Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimler kızVayy iyi kanki olmışlar
Kimler kız
Ne tatlisiniz yaaa
Sende tatlı mısınNe tatlisiniz yaaa
Ne tatlisiniz yaaa
NeeeOteller restaurantlar uçtu artık cafede actırdığımız ısıtıcılara bile para ödicekmişiz![]()
Ula minnoş tanışırken tüm secereni döküyorsun ya bitiyorum sanaNasılsın canım gel tanışalım ben melike 26 yaşındayım 4 aylık evliyim aslen antepliyim adana yaşıyorum sen![]()
Neeeciddi mi kız anaa
Neyse ki çok kafe restorant dolaşan biri değilim hahadediğin gibi termosa çayı koyup açık alana gitmek daha mantıklı Ohh miss gibi doğa
Ula minnoş tanışırken tüm secereni döküyorsun ya bitiyorum sana![]()
Noldüüü parişimmKurbik offff
Anca gördüm ama olsun hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar![]()
Çok korkuyorum başıma bi iş gelecek diyeNoldüüü parişimm
Olsun canım benim. Nasıl geçti günün arkadaşlarlaAnca gördüm ama olsun hayırlı cumalar![]()
Hahha yirim seni Parişim korkma bebeyim ben seni sarar sarmalarımÇok korkuyorum başıma bi iş gelecek diye![]()
![]()
![]()
Zaten herşey çok pahalıHahha yirim seni Parişim korkma bebeyim ben seni sarar sarmalarım![]()
Sararım seni yaprak sarması gibi sıkı sıkı sarıp löppp diye ağzıma atarımZaten herşey çok pahalı
Bide bu korku
Sar beni sarmala beni sev beni![]()
Geçen öyle haberlerde gördüm kuzum vallaNeeeciddi mi kız anaa
Neyse ki çok kafe restorant dolaşan biri değilim hahadediğin gibi termosa çayı koyup açık alana gitmek daha mantıklı Ohh miss gibi doğa
Ula minnoş tanışırken tüm secereni döküyorsun ya bitiyorum sana![]()
Sararım seni yaprak sarması gibi sıkı sıkı sarıp löppp diye ağzıma atarımtek lokmada yutarım midemde büyütürüm seni
Fantaziye bak ya![]()
Bizimde canımız waffle istemezse kafe neydi neye deniyordu onu bile unuturuz hahahGeçen öyle haberlerde gördüm kuzum valla
Ay bence de ya bende öyle pek sevmem he hadi gidelim denilirse hiç düşünmem giderim ama kendi aklıma gelmez![]()