Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber bebişim canım kuzum
yok şehir![]()
YaaEvett aynen öylee cocom yaazaten bir ara bütün mesajlara cevap veremiyorum diye geriliyodum
Zeytinyağlı patlıcan bulgur pilavı çorba salata birde cacık ekledim perişim
Sen şanslısın Linoşummmmben kaç parçaya bölüneyim diyorum araya birde görüntülü konuşmalar da giriyor
![]()
İnşallaah birgün kurbik
Ohhh keyifler sende kitaplar izlemeler falan ne güzelBende iyiyim çok şükür canım benim napıyım evdeyim işlerimi bitirip oturuyprum biraz kitap pkuyorum biraz birşeyler izliyorum birazda burada takılıyorum
Sen neler yapıyorsun çalışıyoemusun cocpmm
aynen ben de öyle. iyiyim diyorum ama gel içime anlat onu mucizeem
amannn iyi diyoz işte
sen nasılsın
Memnun musun peki
Memnun oldum kuzumAh canım ismimi unutmuşum ismim Selin bu aradanasıl bir enerjiye burda kaptırdım isem kendim
![]()
İyiyim perim sen nasılsınNasılsın minnoşkom![]()
ayyy ben de bayılırım. biz eşimle flört zamanımızda pandemi vardı işte alırdık çayımızı kahvemizi giderdik deniz kenarına ya da yeşilliğe koyardık sandalyelerimizi ohh misssEvett valla ben yazında kafeye gitmek yerine böyle termosa çayımı kahvemi koyup yeşilliğe gitmeyi daha çok seviyorum![]()
benim tatilim köyYazin tatil bize iptal![]()
Ay çok haklısın kendine vakit ayırmaya bak canım valla öbür türlü insan bunalıma girer vallaYaagüleyimde başıma gelsin
İnşallaah birgün kurbik
Ohhh keyifler sende kitaplar izlemeler falan ne güzelyok kuzum ben çalışmıyorum şu an için ama eşimin işinden sebep çalışan biri gibiyim
eşim varken buraya bakamıyorum yokkende azda olsa kendime vakit ayırmak istiyorum yoksa beynim şişiyor sürekli koşturmaca bir yoğunluk olduğu içün
![]()
Evet canımm
Bende iyiyim canım benim otıruyorum öyleMemnun musun peki
Memnun oldum kuzumenerjimiz tavan
İyiyim perim sen nasılsın![]()
Evet evet bende bayılıyorum valla o kadar iyi geliyorki yaz gelsede gitsek yineayyy ben de bayılırım. biz eşimle flört zamanımızda pandemi vardı işte alırdık çayımızı kahvemizi giderdik deniz kenarına ya da yeşilliğe koyardık sandalyelerimizi ohh misss![]()
evet yaEvet evet bende bayılıyorum valla o kadar iyi geliyorki yaz gelsede gitsek yine![]()
Evet canım benimevet yasağlık olsun da kuzum hepsi olur gideriz kafa dağıtırız inşallaah
![]()
Hep beraber kuzum
![]()
Valla kuzum alışma sürecini geçtim şükür dil vardı cat pat dedim gelıssin dil dersi alıyorum mennunum şükürler olsun Türkler var çünküMemnun musun peki
Memnun oldum kuzumenerjimiz tavan
![]()