tenor.gif

Tekrardan geçmiş olsun parem 🌼🌼
Sev beni sar beni çok korktum kurbikim😔😔😔😔

Allah razı olsun canım benim 🥰 he ya zaman ne çabuk geçiyor. Oyy bugün günlerden ıspanak Yaff 😒
Bir mühendis çıksa da ıspanak yıkama makinesi icat ediverse 🤣🤣 çok mu şey istiyoruz ya biz kadınlar
Canım biraz sirkeli tuzlu suda bekletiyorsunn dimi. Olduğu gibi toprağını aşağı indiriyor. Sonrada yıkıyorum ben 🤣

Evet bennnnn pazara gittim hiçbirşey inmemiş markete uğrafım orada herşey aynı 😒
Marketlere isyan var Twitter'da. 38.90 olan yumurtayı 45 yapmışlar sonra geri 42 indirimli olarak göstermişler. Bir sürü örnek. Ya olan vatandaşa oluyor zehir zıkkım olsun haksız yere hangisi alıyorsa 😠😠

Marketlere isyan var Twitter'da. 38.90 olan yumurtayı 45 yapmışlar sonra geri 42 indirimli olarak göstermişler. Bir sürü örnek. Ya olan vatandaşa oluyor zehir zıkkım olsun haksız yere hangisi alıyorsa 😠😠
İndirim falan yok yalandan yani 😒 yalnjz aklıma bir üye geldi siz gülerken geldim isyan ettim :KK28::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Yeni uyandım kurabiyem ayılmaya çalışıyorum iş var yemek yok Diyorum bugün cilt bakımı yapacağım filan yık yetişemiyorum resmen sanki:KK12:sen napıyon ballımm❤️❤️
Oyy kuzum öyle geçiyor ya hele ne yemek yapacağını bulamayınca günün yarısı ne pişirsem diye düşünmekle geçiyor 🤣🤣

Back
X