- 27 Mart 2019
- 30.481
- 112.890
- 598
Sev beni sar beni çok korktum kurbikim![]()
Tekrardan geçmiş olsun parem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sev beni sar beni çok korktum kurbikim![]()
Tekrardan geçmiş olsun parem![]()
Yaaa gecmis olsun kuzu dikkat etSev beni sar beni çok korktum kurbikim![]()
İnşallah kuzum benimAllah razı olsun canım benim![]()
tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim
![]()
Saolasin mabem oldu iste anlamadım rabbim bir daha yasatmasinYaaa gecmis olsun kuzu dikkat et
Canım biraz sirkeli tuzlu suda bekletiyorsunn dimi. Olduğu gibi toprağını aşağı indiriyor. Sonrada yıkıyorum benAllah razı olsun canım benimhe ya zaman ne çabuk geçiyor. Oyy bugün günlerden ıspanak Yaff
Bir mühendis çıksa da ıspanak yıkama makinesi icat ediverseçok mu şey istiyoruz ya biz kadınlar
Evet bennnnn pazara gittim hiçbirşey inmemiş markete uğrafım orada herşey aynı
Topragi sakis gibi bulas bulas oluyor. Yikamasi iskenceCanım biraz sirkeli tuzlu suda bekletiyorsunn dimi. Olduğu gibi toprağını aşağı indiriyor. Sonrada yıkıyorum ben![]()
Aynen sirkeli suda bekletiyordum ama tuz katmadum hiç. Bir sonrakine de öyle deneyim balımCanım biraz sirkeli tuzlu suda bekletiyorsunn dimi. Olduğu gibi toprağını aşağı indiriyor. Sonrada yıkıyorum ben![]()
Marketlere isyan var Twitter'da. 38.90 olan yumurtayı 45 yapmışlar sonra geri 42 indirimli olarak göstermişler. Bir sürü örnek. Ya olan vatandaşa oluyor zehir zıkkım olsun haksız yere hangisi alıyorsaEvet bennnnn pazara gittim hiçbirşey inmemiş markete uğrafım orada herşey aynı![]()
İndirim falan yok yalandan yaniMarketlere isyan var Twitter'da. 38.90 olan yumurtayı 45 yapmışlar sonra geri 42 indirimli olarak göstermişler. Bir sürü örnek. Ya olan vatandaşa oluyor zehir zıkkım olsun haksız yere hangisi alıyorsa![]()
Kim kızİndirim falan yok yalandan yaniyalnjz aklıma bir üye geldi siz gülerken geldim isyan ettim
![]()
Yeni uyandım kurabiyem ayılmaya çalışıyorum iş var yemek yok Diyorum bugün cilt bakımı yapacağım filan yık yetişemiyorum resmen sanki
Yok Kuzum bir zarar şükürMssPARE Çiçeğim çok geçmiş olsun düdüklü patlamış ben daha yeni görüyorum tabii ki bir zarar ziyan yok inşallah sende de evde de
![]()
Oyy kuzum öyle geçiyor ya hele ne yemek yapacağını bulamayınca günün yarısı ne pişirsem diye düşünmekle geçiyorYeni uyandım kurabiyem ayılmaya çalışıyorum iş var yemek yok Diyorum bugün cilt bakımı yapacağım filan yık yetişemiyorum resmen sankisen napıyon ballımm
![]()
İşte dediğim gibi yapınca toprak komple dibine çöküyor sonra ayrı biryere Alıp tek tek çeşmenin altından geçiyorumTopragi sakis gibi bulas bulas oluyor. Yikamasi iskence
Tuzda kat canım tuz toprağı dibe çöktürüyormuşAynen sirkeli suda bekletiyordum ama tuz katmadum hiç. Bir sonrakine de öyle deneyim balım![]()
Yaa mikemmell bir bilgi buTuzda kat canım tuz toprağı dibe çöktürüyormuş![]()