- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birdahakine dene bakalım kuzumYaa mikemmell bir bilgi bu
Keşke dün yıkamadan yazsaydım buraya![]()
Hu huuu uykucular kalkamadı galiba dahaHu hu
Hu huu
Kimse yok muu
![]()
Katarsis programında izledim ben onu. küçüklüğünde onca şey yaşamasına rağmen o adamın pozitifliğine ve hayata bakış açısına bayıldım gerçekten. izle kurbiş onuBen bi ara kadir ezildi izliyordum ya en azından güldürüyor![]()
![]()
VallaHu huuu uykucular kalkamadı galiba daha![]()
Dimi ya o kadar pozitif ki çok güzel enerji veriyor ve puan konusunda da çok adaletli baktı biri inadına puan mı kırıyor hemen ya diskalifiye ya da uyarı yapıyorKatarsis programında izledim ben onu. küçüklüğünde onca şey yaşamasına rağmen o adamın pozitifliğine ve hayata bakış açısına bayıldım gerçekten. izle kurbiş onu
çay senin küpeğiinn olsun beee gel gellllVallaMssPARE nerede sesi yok banlanmadı inşallah
Minnosprenses desen onu şu sıralar bulabilene aşk olsun
Diğer kızlar da yan komşuya gitmişler bende gidip bi çay içip sohbet ettim geldim
Gerçi çay veren olmadı da![]()
bir mucizee
Oyy yaniiyii boğazımçay senin küpeğiinn olsun beee gel gellll![]()
Ütü yaptıöVallaMssPARE nerede sesi yok banlanmadı inşallah
Minnosprenses desen onu şu sıralar bulabilene aşk olsun
Diğer kızlar da yan komşuya gitmişler bende gidip bi çay içip sohbet ettim geldim
Gerçi çay veren olmadı da![]()
bir mucizee
O zaman sana naney limon yapayımmmmmmmmOyy yaniiyii boğazımsıcak sıcak iyi olurdu
![]()
Oyy Allah razı olsun canoommO zaman sana naney limon yapayımmmmmmmm
geçmiş olsunnnn guzummmmmmmmmmm
Şükür bari bu defa kısa sürmüş. Eşini kazak giyinmeye ikna et diyeceğim de oranın sıcağında kazakta giyilmezŞükür 1 saat![]()
severim yerim yalar yutarım seniiii ahhahaOyy Allah razı olsun canoomm
Hasta olunca daha bi nazlı olurum ben sevin beni Hahah![]()
Hahah onu demeyeydinseverim yerim yalar yutarım seniiii ahhaha![]()
Hep bu sürtüngenler bizi mahvettikabul ediyorum iğrençti![]()
![]()