kızzzz yaşımız ortaya çıkacak sen onu biliyorsan :KK70:
He valla çıktı galiba 😂😂 ama mucizem hissedilen yaşım 25 minyonum ya
bide 31yaş şuan bu yaşlarım bebeğimi gördüğüm yaşlar olur inşAllah gene bir mutsuzluk geldii banaa:silah:

Yok o değil dadlusuuuu:KK70::KK70:
heee ben sana aşam o tiniyi atarım :D
He valla çıktı galiba 😂😂 ama mucizem hissedilen yaşım 25 minyonum ya
bide 31yaş şuan bu yaşlarım bebeğimi gördüğüm yaşlar olur inşAllah gene bir mutsuzluk geldii banaa:silah:
gelmesin mutsuzluk döverim bak:duduk:pis eeegkk kaka öyk o gelmesin taaam mı :KK19:
ben de os iki oldum galiba :süslü:gönlümse yetmiş çünkü iş bitmiş :D

heee ben sana aşam o tiniyi atarım :KK70:

gelmesin mutsuzluk döverim bak:duduk:pis eeegkk kaka öyk o gelmesin taaam mı :KK19:
ben de os iki oldum galiba :süslü:gönlümse yetmiş çünkü iş bitmiş :KK70:
Yaşlarımız çok yakınmış be mucizeemmm:KK49::KK49: Ben kovuyorum o geliyor bu süreç böyle alışmamız lazım herhalde senin gönlünü severiimmn kızçeemm deme öylee😢

Ah pareemmm ne oldu hiçbir şeyden haberim yok🥺🥺
Kuzum Bi konu var başkasının sperm başkasının yumurtasını kullanıp hamile.kalamaya çalışıyor uzun konu bende gittim duramadim yazdım ban yedim beddua yedim bide alıntı yapmışlar şuursuzca yazmışlar bana bir şeyler sonra kurabiye yazdı en son mucize yazmış bakıcam simdi
gitme yoksa atlarım en yakın köprüden
Ya ben seni o koprude yakalar öperim :KK74:

tinişim sen ne zqamndır istiyosun bebeği :ruh:
1yılı yeni geçti kuzumm planlı bir şekılde önceside vardı ama gelişi güzeldi 3yılım illet vajınusmusla geçtii şimdide ben istiyorum o yok çiçeğim😭

Son düzenleme:
Kuzum Bi konu var başkasının sperm başkasının yumurtasını kullanıp hamile.kalamaya çalışıyor uzun konu bende gittim duramadim yazdım ban yedim beddua yedim bide alıntı yapmışlar şuursuzca yazmışlar bana bir şeyler sonra kurabiye yazdı en son mucize yazmış bakıcam simdi

Bir boş zamanımda bakayım okuyayım çiçeğimmm🥺

gitme:KK19:
1yılı yeni geçti kuzumm planlı bir şekılde önceside vardı ama gelişi güzeldi 3yılım illet vajınusmusla geçtii şimdide ben istiyorum o yok çiçeğim😭
ah tinnoşum kıyamam
olur Allahn izniyle başka sorun olmasın tek
hormonlarına falan baktırdın mı stres yaptıkca zorlaşır kuzum düşünmemeye çalış :KK42:

gitme:KK19:

ah tinnoşum kıyamam
olur Allahn izniyle başka sorun olmasın tek
hormonlarına falan baktırdın mı stres yaptıkca zorlaşır kuzum düşünmemeye çalış :KK42:
Hormonlara bakıldı normal eşime bakıldı normal hsg temiz adetler 28gunde1 ama yumurtalıklar polikistikover görünümünde o sebebten mi kalitesi yok bilmiyorum düzenli ilişkide var olmuyor stres kalıyır geriye bebeğim🥺🥺

Back
X