- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.576
- 548
He valla çıktı galibakızzzz yaşımız ortaya çıkacak sen onu biliyorsan![]()

bide 31yaş şuan bu yaşlarım bebeğimi gördüğüm yaşlar olur inşAllah gene bir mutsuzluk geldii banaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He valla çıktı galibakızzzz yaşımız ortaya çıkacak sen onu biliyorsan![]()
Sorma kaynanamla güzel bir haftasonuAçılış güzel de final de ayrı muhteşemmiş![]()
heee ben sana aşam o tiniyi atarımYok o değil dadlusuuuu![]()
gelmesin mutsuzluk döverim bakHe valla çıktı galibaama mucizem hissedilen yaşım 25 minyonum ya
bide 31yaş şuan bu yaşlarım bebeğimi gördüğüm yaşlar olur inşAllah gene bir mutsuzluk geldii banaa![]()
laaqa nerdesin banın açılalı kaç saat oldu lennnnKizlarrrrrr geliyorum gümbür gümbür![]()
Yaşlarımız çok yakınmış be mucizeemmmheee ben sana aşam o tiniyi atarım
gelmesin mutsuzluk döverim bakpis eeegkk kaka öyk o gelmesin taaam mı
ben de os iki oldum galibagönlümse yetmiş çünkü iş bitmiş
![]()
Hoşgeldinnnnn paremmmm yaaaKizlarrrrrr geliyorum gümbür gümbür![]()
laaqa nerdesin banın açılalı kaç saat oldu lennnn![]()
Geldim kızlar şükür komşudaydım hemen gelemedimHoşgeldinnnnn paremmmm yaaa![]()
bilmiyorum nasıl alışcazYaşlarımız çok yakınmış be mucizeemmmBen kovuyorum o geliyor bu süreç böyle alışmamız lazım herhalde senin gönlünü severiimmn kızçeemm deme öylee
![]()
Bir yere gitmek yoookGeldim kızlar şükür komşudaydım hemen gelemedim
Ama yine ballanırım gibime geliyor
yaparsan banada öğret çiçeğimbilmiyorum nasıl alışcaz![]()
Beni deli ettiler tinnosum ya ağızların da ALLAH hittikleri yol haramBir yere gitmek yoook![]()
Ah pareemmm ne oldu hiçbir şeyden haberim yokBeni deli ettiler tinnosum ya ağızların da ALLAH hittikleri yol haram
gitme yoksa atlarım en yakın köprüdenGeldim kızlar şükür komşudaydım hemen gelemedim
Ama yine ballanırım gibime geliyor
tinişim sen ne zqamndır istiyosun bebeğiyaparsan banada öğret çiçeğim![]()
Kuzum Bi konu var başkasının sperm başkasının yumurtasını kullanıp hamile.kalamaya çalışıyor uzun konu bende gittim duramadim yazdım ban yedim beddua yedim bide alıntı yapmışlar şuursuzca yazmışlar bana bir şeyler sonra kurabiye yazdı en son mucize yazmış bakıcam simdiAh pareemmm ne oldu hiçbir şeyden haberim yok![]()
Ya ben seni o koprude yakalar öperimgitme yoksa atlarım en yakın köprüden
1yılı yeni geçti kuzumm planlı bir şekılde önceside vardı ama gelişi güzeldi 3yılım illet vajınusmusla geçtii şimdide ben istiyorum o yok çiçeğimtinişim sen ne zqamndır istiyosun bebeği![]()
Bir boş zamanımda bakayım okuyayım çiçeğimmmKuzum Bi konu var başkasının sperm başkasının yumurtasını kullanıp hamile.kalamaya çalışıyor uzun konu bende gittim duramadim yazdım ban yedim beddua yedim bide alıntı yapmışlar şuursuzca yazmışlar bana bir şeyler sonra kurabiye yazdı en son mucize yazmış bakıcam simdi
Ya ben seni o koprude yakalar öperim![]()
gitmeKuzum Bi konu var başkasının sperm başkasının yumurtasını kullanıp hamile.kalamaya çalışıyor uzun konu bende gittim duramadim yazdım ban yedim beddua yedim bide alıntı yapmışlar şuursuzca yazmışlar bana bir şeyler sonra kurabiye yazdı en son mucize yazmış bakıcam simdi
Ya ben seni o koprude yakalar öperim![]()
ah tinnoşum kıyamam1yılı yeni geçti kuzumm planlı bir şekılde önceside vardı ama gelişi güzeldi 3yılım illet vajınusmusla geçtii şimdide ben istiyorum o yok çiçeğim![]()
Hormonlara bakıldı normal eşime bakıldı normal hsg temiz adetler 28gunde1 ama yumurtalıklar polikistikover görünümünde o sebebten mi kalitesi yok bilmiyorum düzenli ilişkide var olmuyor stres kalıyır geriye bebeğimgitme
ah tinnoşum kıyamam
olur Allahn izniyle başka sorun olmasın tek
hormonlarına falan baktırdın mı stres yaptıkca zorlaşır kuzum düşünmemeye çalış![]()