- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Ayy ben istemiyorum 3. Dozu vurunmayi o kadar gozum korktu ki3.toz canım çok kötü yaptı beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ben istemiyorum 3. Dozu vurunmayi o kadar gozum korktu ki3.toz canım çok kötü yaptı beni
Aynen benimde tam 2 ay uzattım ama evde benim.anne baba var yaşlı bir şey olur diye korkumdan gittim inankiAyy ben istemiyorum 3. Dozu vurunmayi o kadar gozum korktu ki
Aynen yandanAyyyyy yerim seniii parişşşş tabi bizim neyimiz eksik çalalım oynayalım ohhh misssss![]()
Kiz pariş sigara yorumun beni uzdu bacimAynen benimde tam 2 ay uzattım ama evde benim.anne baba var yaşlı bir şey olur diye korkumdan gittim inanki
2 3 paket mi ahh mabem ahhhKiz pariş sigara yorumun beni uzdu bacimbende 2 3 gunde 1 paket iciyorum
![]()
Kiz yok 2 3 gunde 1 paket ay2 3 paket mi ahh mabem ahhh
Al Sana biraz daha üzül
![]()
Madem her yerde çalıyor biz eksik kalmayalım
Haydi bakalım ver coşku
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Buralardutluuugdu
@Migim
@PeRRieR
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
M MaviMabellee
@sebo
Selam tinnosum nasılsın tatlimSelaammmm bebekleriiiiimnmmParişimmm
![]()
İyimm Parişimmm çok şükür sen nasılsın. Hafta sonu ya pek giremedimSelam tinnosum nasılsın tatlim![]()
![]()
Hahhaha saati doldu ama daha giremiyor şuan deli oluyor giremiyorum diyeİyimm Parişimmm çok şükür sen nasılsın. Hafta sonu ya pek giremedimkurabiyemmm gelmedi daha
![]()
İyimm Parişimmm çok şükür sen nasılsın. Hafta sonu ya pek giremedimkurabiyemmm gelmedi daha
![]()
Geldim geldim m m m m