tenor.gif

bir mucizee bir mucizee Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @coconatt
Kurabişim gelmiiiiişşşş
tenor.gif

Geçmiş olsun kuzum yaaa gebe gebe off ya 😥Allahm acil şifalar versin yayşımadan hemen geçsin inşallah ys😥
İnşallah inşallah canım ya. Dün daha iyiydim bugün de iyiyim de burnum tıkalı o yüzden nefes alırken zorlanıyorum sinir oluyorum ama şükür ki ciğerden kaynaklı değil nefes darlığı sadece burnumdan dolayı 😬😬

İnşallah inşallah canım ya. Dün daha iyiydim bugün de iyiyim de burnum tıkalı o yüzden nefes alırken zorlanıyorum sinir oluyorum ama şükür ki ciğerden kaynaklı değil nefes darlığı sadece burnumdan dolayı 😬😬
Vick sür sen burnunu hemen açar kuzu ama🤕

Hoşgeldin kurabiyemmmm yav gitmeyin bir yereee😓😓❤️❤️❤️ Covid misin çiçeğim amanınn nasılsınn pekiii🥺🥺🥺
İnşallah kuzum ah bu parenin peşine takılınca böyle burnum bandan çıkmıyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:🤪🤪🤪 MssPARE MssPARE
Valla inan nasılım tam bilmiyorum canım iyiyim de diyemiyorum kötüyüm de. Ama çok şükür ağır değil öksürük fena yaptı artık kasıklarım ağrıyordu. Bugün de burnum tıkalı bakalım sabah nasıl olacak 😬😬

Vick sür sen burnunu hemen açar kuzu ama🤕
Valla ona da korktum aldırmadım eve inan şuan meyve yiyorum o kadar korkuyorum ki minik minik koparıyırum ağzımdan bari nefes almaya devam edeyim diye, 😬😬
Aman neyse siz neler yapıyorsunuz bakalım off uzaktan bakması çok gıcık 🤣🤣

İnşallah kuzum ah bu parenin peşine takılınca böyle burnum bandan çıkmıyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:🤪🤪🤪 MssPARE MssPARE
Valla inan nasılım tam bilmiyorum canım iyiyim de diyemiyorum kötüyüm de. Ama çok şükür ağır değil öksürük fena yaptı artık kasıklarım ağrıyordu. Bugün de burnum tıkalı bakalım sabah nasıl olacak 😬😬
Tez zamanda negatife dönmen dileğiylee bebeğimm inşAllah böyle ilerlemeden atlatır gidersiinn bol meyve dinlenmeyle geçecek çiçeğimm❤️❤️❤️

Ayy parişim Tarkan bu şarkıyı resmen bana yazmış gibi 🤣🤣
Ben bçve covid arasındaki ilişkiyi dile getirmiş
Bende sürekli bi düş artık yakamdan diyip duruyorum 🤣🤣🤣🤣🤭

İnşallah inşallah canım benim 😍😍
Sen nasılsın bakalım 🥰🥰 bal böcümmm
Kurabiyemmm derin araştrmalara girmiş bulunmaktayım.Tüp bebek için siz uyurken bende topik okuyorum :KK49:

bi yanım Gökalp beyde dedi eledim onu Semih bey ve Mustafa bey arasındayım artık ypacak herşeyi yaptım ben herşeye pür dikkat ediyorum yok demek ki bişiler ters gidiyor

Ben.yine dalacam o konuya ama mune uyarı yapmış pazartesi olsun kimse yok gelsinler bakem Hahhaha

Kız aksiyon ekşin heycan aşk entrika mapus hepsi bende dizi gibi kadınım hahha :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Kurabiyemmm derin araştrmalara girmiş bulunmaktayım.Tüp bebek için siz uyurken bende topik okuyorum :KK49:

bi yanım Gökalp beyde dedi eledim onu Semih bey ve Mustafa bey arasındayım artık ypacak herşeyi yaptım ben herşeye pür dikkat ediyorum yok demek ki bişiler ters gidiyor
Hayırlusı olsun inşallah bitanem. Sen önce Gökalp i mi istiyordun. Haa dur Gökalp şu adammm sinir olmuştum ben ona 😑😑 bir sürü sahte reklamı vardı
Bence ikisi ile de bir ön görüşme ayarla hangisinin tavrı yöntemi hoşuna giderse onunla devam et canım
Bide ne soracğm sen hiç yumurta geliştirme için ilaç kullandın mı sonrasında ovitrelle falan
Gerçi orada isimler farklı mı bilmiyorum ama gonal f türü iğneler falan denenmiş miydi

Tinim bir bilsen benim nasıl çocuk istediğimi nasıl bir duygu olduğunu biliyorum
O yüzden çok dua ediyorum isteyen herkese rabbim versin

Sanada diğer kızlara da inanki dua ediyorum

Anlamıyorum tüp bebek yada doktor
Rabbim denk getirisin olsun bir bebisin bakarsın bu duam.kabul olur 🤲🤲🤲🤲

Ben.yine dalacam o konuya ama mune uyarı yapmış pazartesi olsun kimse yok gelsinler bakem Hahhaha

Kız aksiyon ekşin heycan aşk entrika mapus hepsi bende dizi gibi kadınım hahha :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ayy aman gitmedim bile ben tekrar napim ya her koyun kendi bacağından asılır diye tutturmuşlar. Öyle düşünen insana biz ne yapabiliriz ki. Ha Rabbim katında biz üzerimize düşeni yaptık. Yanlış olduğunu söyledik
Bide üstüne beddua yedim ya sinir oldum bugün aklıma geldi ama hala ben onlara beddua etmiyorum 😑
Bişey dicem de neyse yeni çıkmışam mahpustan bide karantinadayım zaten kk da olmazsa kafayı yerim 😁😁

Back
X