Dinledim .. sen de tatlısın dem kkiAynı bennşarkımı dinledin mi
Covid çarptıktan sonra ben bile kendimi tanıyamıyorum bazen hahahDinledim .. sen de tatlısın dem kki
Gecmedi mi birazCovid çarptıktan sonra ben bile kendimi tanıyamıyorum bazen hahah
Şükür canım ya daha iyiym geceleri bunalıma girmek dışındaGecmedi mi biraz
Her hastalik gece daha atesleniyor.Şükür canım ya daha iyiym geceleri bunalıma girmek dışında
Aynen öyle canım o yüzden sabah olsun bir an önceHer hastalik gece daha atesleniyor.
ALLAH im acın bir çilingir sofrası
Hahah dur kız heleALLAH im acın bir çilingir sofrası
Verin jiletimi
Aynen bakalım birde senin için nasıl olur bilmedim canım hamişlerde faklımı acabaGaliba balım ama süreç ne kadar bilmiyorum bi dönem 6 aydı sanki bakalım ne diyecekler
Yok kuzum ne kusuru öyle şey olurmu tabiki yazabilirsin isterdiğin heryerdenTamam perim özel kapalı belki girmezsin bugün pazar diye iki topige yazdım.kusura bakma
Hiç bilmiyorumki canım gidince sorarım artk. Psikolojik olarak etkiledi mi peki seniAynen bakalım birde senin için nasıl olur bilmedim canım hamişlerde faklımı acaba
Hahahha sabah ben bandan döndüm ama mune allahtan bizden yana olduHahah dur kız helefena dağıtqcağız ya da yine bdv ye gidip banlanırmışız
Hahah daha erken parem gecelere akmayacez miiüüü
Biri beninyatagima götürsün
Hahah yine mi durmadı n sen hey Allahm yaHahahha sabah ben bandan döndüm ama mune allahtan bizden yana oldu
Hahah daha erken parem gecelere akmayacez miiüüü
Hahah yine mi durmadı n sen hey Allahm yaban kraliçesi yapsan nicki tam uyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?