- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Kociler işin içine girince güzel mi değil mi emin olamıyorumGüzel sayılır kocişime haşır neşirdik
İnşallah vicdanlı merhametli Allah korkusu olana denk getirsin Rabbim yolunu kuzum. Doktor sitesindeki yorumlara da bakabilirsin dicem ama orada ben araştırma yaparken hep olumlu yorumlar vardı emin olamadım sitenin güvenilirliğindenAdam başarılı geliyor banada perişimm biraz pahalı filann yazmışlar.Bizim miniklerimiz nazlı olacak galibaa ben her akşam böyle doktorları gözden geçiriyorum o gelince lütfen kulaklıgı tak diyor
Çabuk kavuşun inşallahKociler işin içine girince güzel mi değil mi emin olamıyorumama kız özleniyorlar da zalımlar bizi korona ayırdı
İç iç canım şifa olsun vardı ama süresi bitmişti 3. Aşı zamanım gelmişti tam kuzum.Hee anladım canım galiba benim de öksürük uzun kalacak gibi. Ona da pekmez iyi geliyor ya sürekli içiyorum bakalım
Aşın vardı dimi balım senin
Aman o işler mi onlardan bende bıkmıştım ya biz artık kanka oldukÇabuk kavuşun inşallah
Ben çok isteksizim son aylardır bu bebek yüzünden bu adetim gelmiyor onun yüzünden
Yazdım oarem ordan bazen bildirimleri kaçırıyorum özelimide açayım yahu
Hee anladım balım bende tam ilk dozu yaptırayım diyordum. Bunlarla geçmiş olsun canım hepimize Rabbim beterinden korusunİç iç canım şifa olsun vardı ama süresi bitmişti 3. Aşı zamanım gelmişti tam kuzum.
Ay sorma ne naz ne naz valla poposunu koparcam onun bi gelsin heleAdam başarılı geliyor banada perişimm biraz pahalı filann yazmışlar.Bizim miniklerimiz nazlı olacak galibaa ben her akşam böyle doktorları gözden geçiriyorum o gelince lütfen kulaklıgı tak diyor
Yok kızz hiç bakmadım burda herşey olabilir gariAman o işler mi onlardan bende bıkmıştım ya biz artık kanka oldukboşver dinlen kız
Hahah ne dicem bdv deki konuyu gördün mü. Kardeşine eş arıyormuş
Haydar dümen den sonra Esra Erol da işi kk ya kitledi
Sanırım covidden sonra 3 ay antikprlu oluyorsun aşı yapılmıyor değilmiHee anladım balım bende tam ilk dozu yaptırayım diyordum. Bunlarla geçmiş olsun canım hepimize Rabbim beterinden korusun
Galiba balım ama süreç ne kadar bilmiyorum bi dönem 6 aydı sanki bakalım ne diyeceklerSanırım covidden sonra 3 ay antikprlu oluyorsun aşı yapılmıyor değilmi
Aynen canım kalan psikolojimizi de bunlar bozacakYok kızz hiç bakmadım burda herşey olabilir gari
Tamam perim özel kapalı belki girmezsin bugün pazar diye iki topige yazdım.kusura bakmaYazdım oarem ordan bazen bildirimleri kaçırıyorum özelimide açayım yahu
Benm gibi düşünüyor bu
Ayy yok o benHahaha şuan bu ben
Hahah bu akşam hepimizin modu böyle galiba durun size şarkı armağan edeyimBenm gibi düşünüyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?