Tüm gün mantı yaptım kuzu kuru fasulye pilav salata mercimek çorbası ağkayan pasta akşam oldu misafir geldi 12 fibi gittiler

Nasılsın balım

Feridun severim nasılsın çiçeğim
İyiyim canım kahvemi içiyorum temizlik öncesi sen masılsın
Ay neler yapmışsın dün öyle maşallah

Kıyamam kuzum ya gelmiş geçmiş olsun inşallah çok şükür grip gibi gelsin geçsin inşallah bebeğim dualarım seninle çiçeğim ikinizde iyi olun inşallah sağlıkla atlatın bir an önce kuzum eşin negatif mı eşin de taşımış olabilir çiçeğim tat koku var mı bende ara ara koku gidip geliyordu o da çok burnum tıkalı olduğu için spreyle hallediyorum sıkıntılı 2 3 gün sonrasında geçiyor

Canım birde bol bol probiyotik almaya bak ilaç alamiyorsun sirke tüketmeye bak turşu falan ye vücut direncin düşmesin bebeğim

Ben cuma günü negatife döndüm şükür umarım sende hemencik anlatıp negatife dönersin kuzum

Evet ya koku olayı bende de öyle ara sıra gidip geliyor sanki ama çok şükür yine iyi atlattım ya grip gibi. Burnum tıkalı o ne zaman açılacak acaba tuzlu su çekiyorum ara sıra iyi geliyor nefes alıyorum sıkıntı yok ama sesim falan düzelmedi
Ben cuma günü negatife döndüm şükür umarım sende hemencik anlatıp negatife dönersin kuzum
İnşallah inşallah canım ya bundan sonra sadece maske ile değil eldiven gözlük falan da takmayı düşünüyorum hatta boydan boya bi yağmurluk da fena olmaz

Ay kuzum kıyamam sanaaaa kuzum ses benim de 1 haftayı geçti geri gelmesi düzelmesi bebeğim Omicron boğazdan yakaladığı için kuzum ses de gidiyor afedersin travesti gibi çıkıyor hahahaha kuzum sen şu doktorların giydiği tulumlardan al en iyisi Corona tulumları çok iyi olur

Ayy evet ya sesimiz tam da öyle
Kafamın içindeki uğultudan nefret ediyorum psikolojik olarak çökmüş vaziyetteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…