İyiyim canım kahvemi içiyorum temizlik öncesiTüm gün mantı yaptım kuzu kuru fasulye pilav salata mercimek çorbası ağkayan pasta akşam oldu misafir geldi 12 fibi gittiler
Nasılsın balım
Feridun severimnasılsın çiçeğim
Evet kuzum yaİyiyim canım kahvemi içiyorum temizlik öncesisen masılsın
Ay neler yapmışsın dün öyle maşallah
Ben kısaca FDcoconatt
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
Cookiie
@Cemoos
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@bir mucizee
Fatmazell
@Mavera4268
@cevizli tarcinli kek
Catlak-kurabiye
@B O Z A
MssPARE
Mutlu huzurlu haftalar
BendeeBen kısaca FD
nedense şarkının bu kısmını çok seviyorum
Kıyamam kuzum ya gelmiş geçmiş olsun inşallah çok şükür grip gibi gelsin geçsin inşallah bebeğim dualarım seninle çiçeğim ikinizde iyi olun inşallah sağlıkla atlatın bir an önce kuzumSağol balım ya daha iyim bakalım dua edin bebişte iyi olsun
Dimi bende omicron diye tahmin ediyorum grip nezle gibi geçti. Aman bu bile yetiyor korkusu ya. Rabbim kimseye vermesin bitsin gitsin inşallah
Kontrolüm vardı canım o gittiğim gün aldım büyük ihtimalle
Canım birde bol bol probiyotik almaya bak ilaç alamiyorsun sirke tüketmeye bak turşu falan ye vücut direncin düşmesin bebeğimSağol balım ya daha iyim bakalım dua edin bebişte iyi olsun
Dimi bende omicron diye tahmin ediyorum grip nezle gibi geçti. Aman bu bile yetiyor korkusu ya. Rabbim kimseye vermesin bitsin gitsin inşallah
Ben cuma günü negatife döndüm şükür umarım sende hemencik anlatıp negatife dönersin kuzumSağol balım ya daha iyim bakalım dua edin bebişte iyi olsun
Beni unuttun muuuucoconatt
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
Cookiie
@Cemoos
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@bir mucizee
Fatmazell
@Mavera4268
@cevizli tarcinli kek
Catlak-kurabiye
@B O Z A
MssPARE
Mutlu huzurlu haftalar
Evet ya koku olayı bende de öyle ara sıra gidip geliyor sanki ama çok şükür yine iyi atlattım ya grip gibi. Burnum tıkalı o ne zaman açılacak acaba tuzlu su çekiyorum ara sıra iyi geliyor nefes alıyorum sıkıntı yok ama sesim falan düzelmediKıyamam kuzum ya gelmiş geçmiş olsun inşallah çok şükür grip gibi gelsin geçsin inşallah bebeğim dualarım seninle çiçeğim ikinizde iyi olun inşallah sağlıkla atlatın bir an önce kuzumeşin negatif mı eşin de taşımış olabilir çiçeğim tat koku var mı bende ara ara koku gidip geliyordu o da çok burnum tıkalı olduğu için spreyle hallediyorum sıkıntılı 2 3 gün sonrasında geçiyor
İnşallah inşallah canım ya bundan sonra sadece maske ile değil eldiven gözlük falan da takmayı düşünüyorumBen cuma günü negatife döndüm şükür umarım sende hemencik anlatıp negatife dönersin kuzum
Ay kuzum kıyamam sanaaaaEvet ya koku olayı bende de öyle ara sıra gidip geliyor sanki ama çok şükür yine iyi atlattım ya grip gibi. Burnum tıkalı o ne zaman açılacak acaba tuzlu su çekiyorum ara sıra iyi geliyor nefes alıyorum sıkıntı yok ama sesim falan düzelmedi
İnşallah inşallah canım ya bundan sonra sadece maske ile değil eldiven gözlük falan da takmayı düşünüyorumhatta boydan boya bi yağmurluk da fena olmaz
Değmiş aöa birsürü şey çıkmış ortayaEvet kuzum yayorukduk ya
Mutlu haftalar bebeğiiim nasılsıncoconatt
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
Cookiie
@Cemoos
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@bir mucizee
Fatmazell
@Mavera4268
@cevizli tarcinli kek
Catlak-kurabiye
@B O Z A
MssPARE
Mutlu huzurlu haftalar
Ayy evet ya sesimiz tam da öyleAy kuzum kıyamam sanaaaakuzum ses benim de 1 haftayı geçti geri gelmesi düzelmesi bebeğim Omicron boğazdan yakaladığı için kuzum ses de gidiyor afedersin travesti gibi çıkıyor hahahaha kuzum sen şu doktorların giydiği tulumlardan al en iyisi Corona tulumları çok iyi olur
Yaaaaa kuzummm piskolojik olarak çökme grip gibi gelecek geçecek inşallah kuzum hayırlısı ileAyy evet ya sesimiz tam da öyle
Kafamın içindeki uğultudan nefret ediyorum psikolojik olarak çökmüş vaziyetteyim
İnşallah canım benimYaaaaa kuzummm piskolojik olarak çökme grip gibi gelecek geçecek inşallah kuzum hayırlısı ile
Yok la bu ara görüşemeyruk aramıza kediler girdi
Birarada olsak fotoğraf atardık
Fotosuz aslaaaHa karnınızı ağrıtmaktan geri kalmazdık diyon
Çok ta severim bu eskilericoconatt
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
Cookiie
@Cemoos
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@bir mucizee
Fatmazell
@Mavera4268
@cevizli tarcinli kek
Catlak-kurabiye
@B O Z A
MssPARE
Mutlu huzurlu haftalar
Teşekkürlercoconatt
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
Cookiie
@Cemoos
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@bir mucizee
Fatmazell
@Mavera4268
@cevizli tarcinli kek
Catlak-kurabiye
@B O Z A
MssPARE
Mutlu huzurlu haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?