- 27 Mart 2019
- 30.481
- 112.891
- 598
Gittim geldim bileKız ne pazarı önce bi ısın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim geldim bileKız ne pazarı önce bi ısın![]()
Vayy parem hızlısınEvin hemen yan tarafı pazar marul maydonoz lahana aldım geldim
Bu arada marul 10 tl
12 idi1![]()
Kurutma makinesi değil doğal gaz kazanına girsem ısınmayacak gibiydim hahahahahaYarın negatife gönder canım inşallah
Ah kıyamam sana parişss saç kurutma makinasını az vücuda tuttt beybisiii çok iyi oluyor![]()
Kız ıspanak 15 Tl idi 8 tl olmus düşmüş haVayy parem hızlısın
Marul marul olalı böyle fiyat görmedi ya![]()
Baska bisey almadın miEvin hemen yan tarafı pazar marul maydonoz lahana aldım geldim
Bu arada marul 10 tl
12 idi1![]()
cor copte yiyemeyecez .
Almadım meyve marketten almıştık belki pazarda don diye yinede sordum portakal 3 kilosu 10 tl idi şimdi kilosu 5 tl elma çeşit çeşit 8 den başlıyor 15 kadarBaska bisey almadın mi
Aynen canım ya lahana kilosu 10 tl karnıbahar kilosu 15 tlBu ne ya böyle.. söyleyecek cok varda siyasete kacacak
Senin bahcen varmis eker dikersinAynen canım ya lahana kilosu 10 tl karnıbahar kilosu 15 tl
İyi bari düşsün ya hep bu aradaki namıssızlar oynuyor fiyatla. Çiftçiden aldıkları ile raf fiyatı arasında dağlar kadar fark oluyorduKız ıspanak 15 Tl idi 8 tl olmus düşmüş ha![]()
Sağol.afiyet olsun sana daAfiyet olsun canım su içiyorum bol bol![]()
Senin bahcen varmis eker dikersin
Aynen kurbikim düşmüş biraz olsun aman düşsün ya herkes alsın valla üzülüyorum inanİyi bari düşsün ya hep bu aradaki namıssızlar oynuyor fiyatla. Çiftçiden aldıkları ile raf fiyatı arasında dağlar kadar fark oluyordu![]()
Allah kabul etsinAfiyet olsun canım bende çok severim sütü ama 2 gündür orucummmmsütü ısıtmadan falan dolapdan alır içerim soğuk soğuk o kadar severim kendilerini
![]()
Kurutma makinesi değil doğal gaz kazanına girsem ısınmayacak gibiydim hahahahaha
Bi sıcak süt içtim ısındım azicik![]()
Hadi bakalım kuzum gönlünce olsun inşallah güzel haberlere müjdeli haberlere, sağ salim kucağına alacağın hayırlı sağlıklı evlatlara vesile olsun
Aminnnn aminnn bitanemHadi bakalım kuzum gönlünce olsun inşallah güzel haberlere müjdeli haberlere, sağ salim kucağına alacağın hayırlı sağlıklı evlatlara vesile olsun![]()
![]()