Hızlıcaa göz attım bakmayınca eksik kalmış oluyorum olmazz dediin ay dua sırasıda bendeymiş nasıl sevindimmmn siziiii sardım sarmaladım gidiyorummm:anne::anne::KK37:
giphy.webp

Ah güzel kurabişim düzeliyorsun artık çok şükür 😍😍 bende napıyım arkadaşım gelmişti yeni gitti çocuğu var evi talan etti toparlıyorum🤣 sen napıyosunn😍😍
Çok şükür çok şükür canım ya inan dünya varmış diyorum. Rabbim kimseye vermesin 😑
Oo süper bugün güzel geçmiştir senin için 😍 tabi sonra ortalık toplama faslı hariç🤣

Çok şükür çok şükür canım ya inan dünya varmış diyorum. Rabbim kimseye vermesin 😑
Oo süper bugün güzel geçmiştir senin için 😍 tabi sonra ortalık toplama faslı hariç🤣
Amin kuzum çok zor gerçekten şükür böylelikle geçti gitti 😊
Evet iyi geçti şükür anası gitmeden biraz süpürdü etti bende topladım amaan çocuk bakımı çok sabır işi Ya onu anlıyorum böyle zamanlarda 🤣🤣

Amin kuzum çok zor gerçekten şükür böylelikle geçti gitti 😊
Evet iyi geçti şükür anası gitmeden biraz süpürdü etti bende topladım amaan çocuk bakımı çok sabır işi Ya onu anlıyorum böyle zamanlarda 🤣🤣
Valla zor ya bende ürkmüyor değilim🤣🤣 bide yeni nesil daha fena ya bunlar bizi suya götürür susuz getirir demicem eve su hattı çektirir 🤣🤣

Valla zor ya bende ürkmüyor değilim🤣🤣 bide yeni nesil daha fena ya bunlar bizi suya götürür susuz getirir demicem eve su hattı çektirir 🤣🤣
Ay sorma valla kurabiyem hiç rahatla oturup bir kahve içemiyorsun🤣 ama olsun yaa aman içmeyiverelim yemeyiverelim sağolsunlarda. 🤣🤣

Aynen kuzum kontrolllerin Herşeyleri i not alıyordum da ilaç dozu ne kadar kabul etmese de doktorun hatasıydı da hayırlısı bakalm
Öyle tabi kuzum bizimde transfer zamanı ilaçlar bitince tekrar yazdırmamız gerektiğini dememişti hemşire. Bizde ne bilelim iğne bitti devam etmedik lekelenmem başlayınca tekrar irtibata geçtim öyle öğrendim hepsine devam edilecekmiş meğer.
Çok şükür bir sıkıntı olmamıştı
Bide ben ilaç tarifi yaparlarken ses kaydı alıyorum. O an zaten heyecandan bişey anlamıyorum ya ses kaydı iyi oluyor aklında bulunsun. Rica edersin hemşire anlatırken ses kaydı açarsın

Kızlar buraya da bırakıyorum okumak isteyen olursa diye şimdiden Allah razı olsun 🥲🎀😍♥️

Öyle tabi kuzum bizimde transfer zamanı ilaçlar bitince tekrar yazdırmamız gerektiğini dememişti hemşire. Bizde ne bilelim iğne bitti devam etmedik lekelenmem başlayınca tekrar irtibata geçtim öyle öğrendim hepsine devam edilecekmiş meğer.
Çok şükür bir sıkıntı olmamıştı
Bide ben ilaç tarifi yaparlarken ses kaydı alıyorum. O an zaten heyecandan bişey anlamıyorum ya ses kaydı iyi oluyor aklında bulunsun. Rica edersin hemşire anlatırken ses kaydı açarsın
Aaa işte varya sanki biz ne olacağını nasıl devam edileceğini biliyoz yaa ben anlamıyorum bunları gerçekten
Ne emekler veriyoruz bir aksaklık bütün tedavinin sonlanmasına maal oluyo
Bana hiç tarif de etmedi ha yazdı geçti ilacı
4.gebelikte başka Bi Dr rahim ince diye vermişti günde 3 kere 8 saate bir kullanacaksın demişti
Bunda aldım yürüdüm ben reçeteye yazıyorlar Eczacı da üstüne yazıyo diye
O da bilmiyomuş
Neyse böylesi hayırlıymıştır
Rabbim bundan sonrasına kolaylık versin

Aaa işte varya sanki biz ne olacağını nasıl devam edileceğini biliyoz yaa ben anlamıyorum bunları gerçekten
Ne emekler veriyoruz bir aksaklık bütün tedavinin sonlanmasına maal oluyo
Bana hiç tarif de etmedi ha yazdı geçti ilacı
4.gebelikte başka Bi Dr rahim ince diye vermişti günde 3 kere 8 saate bir kullanacaksın demişti
Bunda aldım yürüdüm ben reçeteye yazıyorlar Eczacı da üstüne yazıyo diye
O da bilmiyomuş
Neyse böylesi hayırlıymıştır
Rabbim bundan sonrasına kolaylık versin
Dr anlatmıyor da hemşireler anlatıyordu genelde. Sen yine aklına takılan her şeyi sor tek tek anlatsınlar. Zaten zor bir süreç yarım ya da eksik kalması tamamen senden götürüyor. Psikoloji mahvoluyor

Back
X