Günaydın kızlar :KK49::KK49::KK49:
milk-and-mocha-bear-couple.gif

güüünnaayyydınnnn çiçeeğğiiimm geldim gidiyorum :KK55:

Valla kuzum iyiyim kahvaltı ettik şimdi yatak keyfisi yapacağım kar başlamış burda 🤭🤭🤭🤭 sen nasılsın aşkom
Bende kahvaltı yaptım oturuyorum balım 😍 kar mı yağıyor maşallah maşallah burada hava güneşli ama o kar bu tarafa doğru gelir galiba 🤣 atalar boşuna mart kapıdan baktırır dememiş🤣🤣

Bende kahvaltı yaptım oturuyorum balım 😍 kar mı yağıyor maşallah maşallah burada hava güneşli ama o kar bu tarafa doğru gelir galiba 🤣 atalar boşuna mart kapıdan baktırır dememiş🤣🤣
Ohhhh afiyet olsun kurabişş😍😍😍 aynen aynen buraya yağınca Türkiye'ye muhtemelen yatıyor kuzumnm Balkan üstünden geliyor :KK49::KK3::KK73: atalar doğru demiş valla:cool::KK58:

Ohhhh afiyet olsun kurabişş😍😍😍 aynen aynen buraya yağınca Türkiye'ye muhtemelen yatıyor kuzumnm Balkan üstünden geliyor :KK49::KK3::KK73: atalar doğru demiş valla:cool::KK58:
Balkanlar azcuk dursun yaf bi dışarı çıkayım 🤣🤣 hala öksürüyorum 😒
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye dualar çok güzel oldu kuzum Allah kabul etsin çok hayır dua aldın 🌺🥰Rabbim sağ salim bebeğini kucağına almak nasip etsin inşallah:anne::anne::KK37:
Aminn canım benim sorma kız sabaha kadar rüyama girdi hahaha liste bitti mi okudular mı diyip diyip uyandım 🤣🤣 ama çok güzel oldu diğer kandillerde yine yaparız sayı fazla gelirse sorarız düşürürüz biraz tesbihatları😍😍

Back
X