Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geç de olsa hayırlı kandiller canımm
Günaydın kızlar![]()
Şimdi sen mışıl mışıl uyu nöbet sırası bizde![]()
güüünnaayyydınnnn çiçeeğğiiimm geldim gidiyorum![]()
Günaydın çiçeğimGünaydın kızlar
Günaydın kızlar
Nasılsınız güzelliklerGünaydın hamişimm![]()
Valla kuzum iyiyim kahvaltı ettik şimdi yatak keyfisi yapacağım kar başlamış burdaNasılsınız güzellikler![]()
Bende kahvaltı yaptım oturuyorum balımValla kuzum iyiyim kahvaltı ettik şimdi yatak keyfisi yapacağım kar başlamış burdasen nasılsın aşkom
çok şükür canım sen nasılsınNasılsınız güzellikler![]()
Ben de iyiyim canımçok şükür canım sen nasılsın
Ohhhh afiyet olsun kurabişşBende kahvaltı yaptım oturuyorum balımkar mı yağıyor maşallah maşallah burada hava güneşli ama o kar bu tarafa doğru gelir galiba
atalar boşuna mart kapıdan baktırır dememiş
![]()
"burda da hava kasvetli yağmurlu. hava durumları karmaşıkBende kahvaltı yaptım oturuyorum balımkar mı yağıyor maşallah maşallah burada hava güneşli ama o kar bu tarafa doğru gelir galiba
atalar boşuna mart kapıdan baktırır dememiş
![]()
Hava da kararsız kalmış desene"burda da hava kasvetli yağmurlu. hava durumları karmaşık![]()
Balkanlar azcuk dursun yaf bi dışarı çıkayımOhhhh afiyet olsun kurabişşaynen aynen buraya yağınca Türkiye'ye muhtemelen yatıyor kuzumnm Balkan üstünden geliyor
atalar doğru demiş valla
![]()
Aminn canım benim sorma kız sabaha kadar rüyama girdi hahaha liste bitti mi okudular mı diyip diyip uyandımCatlak-kurabiye dualar çok güzel oldu kuzum Allah kabul etsin çok hayır dua aldın
Rabbim sağ salim bebeğini kucağına almak nasip etsin inşallah
![]()