- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.373
- 548
Aynen canım öyle hatırlıyorum inşallah güzel haberler ile gelirDoktor kontrolü mü varrayy inşallah hayırlı haberlerle döner
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım öyle hatırlıyorum inşallah güzel haberler ile gelirDoktor kontrolü mü varrayy inşallah hayırlı haberlerle döner
![]()
aynen kız zaten çeyizlik eşyalar olmuş dünya para birde onuda mı ben alıyımHahhahaha
Alırlarsa oh ne alâ ama olmazsa ben kuruturum diyorsun![]()
O jet nedirOff bu isteksizlik nereden geliyor anlamıyorumhrmen kalkıp jet hızıyla yapanlara hayranım
![]()
tam tersi kışın hareket ederken ısınırı diye hızlı hızlı yaparım her şeyi yazında sıcaktan gevşeye gevşeye yaparımO jet nedir
Aynen ama ben yazın oluyorum o jetten
Kışın salıyorum valla![]()
İnşallah keyfim olurda yaparım yoksa yarın kocişle yapmak zorunda kalıcimO jet nedir
Aynen ama ben yazın oluyorum o jetten
Kışın salıyorum valla![]()
Alma kız boşveraynen kız zaten çeyizlik eşyalar olmuş dünya para birde onuda mı ben alıyım![]()
hahhaaa oda var dimiEvet erkek tarafı alsın almıyorsa da alsınneyse kız şimdi kv lere çok yüklenmeyelim ileride oğlan anası olursak bu lafları yedirirler bize
![]()
Benim yazın işlerim çok olurtam tersi kışın hareket ederken ısınırı diye hızlı hızlı yaparım her şeyi yazında sıcaktan gevşeye gevşeye yaparım![]()
dimi benim gibi birisini bulmuş ben niye alıyımAlma kız boşver
Seni alacaklar daha.ne istiyorlar hayret bak kızdım iste
![]()
ben zaten arada yaparım işi misafir falan gelirse oda yazında bizimkiler köye gidince bana kalıyorBenim yazın işlerim çok olur
Kısın kış uykusu moduna geçiyorum![]()
Evet artık ağzımdan çıkan her cümle korkutuyor benihahhaaa oda var dimi![]()
resmen ne söylersek yaşıyoruz dur birazda iyi şeyler konuşıyım ben belki olurEvet artık ağzımdan çıkan her cümle korkutuyor beni![]()
Kocan yardım ediyorsa oda iyi yap onlaİnşallah keyfim olurda yaparım yoksa yarın kocişle yapmak zorunda kalıcim![]()
İyiyim balım çok şükürçok şükür iyiyim canım sen nasılsın
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
@coconatt
@madammor
@Buralardutluuugdu
@karamel Latte
@PeRRieR
@bir mucizee
Fatmazell
@tiniminihaniim
@N u r
Bu şarkı dün boşa gitmişti bugün yine sizler.icin göndereyim
![]()
Hayırlı cumalar canımlar@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@çatlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@Cevizli tarçınlı kek
mavikelebek34
@coconatt
@madammor
@Buralardutluuglu
@karamel Latte
@PeRRiRier
@Bir mucize
Fatmazell
@timiminihaniim
@N u r
Eki Görüntüle 2983368
Eh keşke öyle olsa vallaYaa o zaman tam bir işkence
Ayrı ayrı atmışken ütüleyip verse bari
Aminn aminn kuzumm ahh hepimizin gönül yarasıinşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarımızı doldursun Rabbim evimizi o gülücük seslerinden mahrum bırakmasın
![]()
İyiyim balım çok şükürgörümceye gidicem hazırlanıyorum
https://media.tenor.com/images/9b7aedd116057d07caf19071f9f61461/tenor.gif
hahahahahaahhaahhahahahahah hayfiiiii kuzu kuzu![]()