- 8 Kasım 2019
- 20.744
- 36.653
- 598
İyiyim parecimm anneme geldim kahvaltıya oturuyorum mügeye bakıyorum sen nasılsın napıyosunSanada kuzum nasılsın beybim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim parecimm anneme geldim kahvaltıya oturuyorum mügeye bakıyorum sen nasılsın napıyosunSanada kuzum nasılsın beybim![]()
Bende çamaşır serdim yine uzandım birazdan komşuya gidicez yaşın okumayaİyiyim parecimm anneme geldim kahvaltıya oturuyorum mügeye bakıyorum sen nasılsın napıyosun![]()
Günaydın cemosumm nasılsın tatlımGünaydın minnoslarihayırlı cumalar
![]()
Kuzu kuzu iyi geldi canımGünaydın cemosumm nasılsın tatlım![]()
Iyiyim bende komsum birazdan komşuya gidicez cuma günü yaşın oluyoruz 3 haftadırKuzu kuzu iyi geldi canım
İyiyim sen nasılsın parem![]()
Yaaa ne güzel çok özledim bende evlerde toplanıp okumayıIyiyim bende komsum birazdan komşuya gidicez cuma günü yaşın oluyoruz 3 haftadır
![]()
Biz de yapıyoruz 2 senedir ne gün ne toplanma 3 haftadır cuma günü 1 saatliğine toplamıyoruz 5 kişi yaşın cuma sur3si bir kahve bittiYaaa ne güzel çok özledim bende evlerde toplanıp okumayı
Bizim buralarda hâlâ okumuyokar,gün falan da yapmiyolar korkuyolar![]()
O bile yeter kuzum yaBiz de yapıyoruz 2 senedir ne gün ne toplanma 3 haftadır cuma günü 1 saatliğine toplamıyoruz 5 kişi yaşın cuma sur3si bir kahve bitti![]()
Yaaa deli kızzzEvet çılgın gibi şuan mutluyum eğleniyorum![]()
![]()
![]()
Canm benimmm mmmm ben de tam yazmak için gelmiştim
Evet bitanem Dr un müdavimi oldum git gel git gel 4 güne bir görüşmezsek özlüyorum dermişimDoktor kontrolü mü varrayy inşallah hayırlı haberlerle döner
![]()
Hahahaa ediyor sağolsun ama bende kıyamıyorum bi hafta sonu var dinlensin diyeKocan yardım ediyorsa oda iyi yap onla
Benim koca çok yardımcı oldu bana
![]()
![]()
![]()
![]()
doktor gayet olunlu konuşmuş kuzum benim çok sevindim hayırlısı olsun inşallahYaaa deli kızzz
Rahim kalınlığı 6 mm olmuş 4 günde 1 milim beni şaşırtmadı
Kan sonuçları da çıkmış
Muayene oldum geldim haber verecekler
Sanırım pzt veya salı tekrar çağırır
10 ml mi geçmesini bekliyoruz dedi
Dedim 6 ml hala ümit var mı
E niye olmasın biraz geç olur o kadar dedi
Hayırlısı bakalm çok da beklemiyorum ama
Evet bitanem Dr un müdavimi oldum git gel git gel 4 güne bir görüşmezsek özlüyorum dermişim
Bıktım yaaa![]()
Yaaa deli kızzz
Rahim kalınlığı 6 mm olmuş 4 günde 1 milim beni şaşırtmadı
Kan sonuçları da çıkmış
Muayene oldum geldim haber verecekler
Sanırım pzt veya salı tekrar çağırır
10 ml mi geçmesini bekliyoruz dedi
Dedim 6 ml hala ümit var mı
E niye olmasın biraz geç olur o kadar dedi
Hayırlısı bakalm çok da beklemiyorum ama
Evet bitanem Dr un müdavimi oldum git gel git gel 4 güne bir görüşmezsek özlüyorum dermişim
Bıktım yaaa![]()
Öyle kuzum geç olsun güç olmasındoktor gayet olunlu konuşmuş kuzum benim çok sevindim hayırlısı olsun inşallah![]()
Allah razı olsun canm benim aminn inşallahInşallah gönlüne göre olsun herşey rabbim yüzünü güldürsün
ooo gelin görümce keyif yapacaksınızİyiyim balım çok şükürgörümceye gidicem hazırlanıyorum
https://media.tenor.com/images/9b7aedd116057d07caf19071f9f61461/tenor.gif
hahahahahaahhaahhahahahahah hayfiiiii kuzu kuzu![]()