Tamam canim rabbim başarılar versin zihin açıklığı versin zorunu kolaylastirsin insallahSınav için canımın içi
Küçük mü kız küçüğü mü kaldı 30 oldumCanım kurbisiiimm,hiçbirşey için geç değilsen daha küçüksün yaparsın ki,bebeki büyüt azıcık başla bebekim balım
Kız hayırdır ban mı geliyor
Ceza aldığın süre boyunca pencereden bakıyorsun kapı kilitli içeri giriş yok
Duamdasın canım benimgönlünce olsun inşallah hemencecik atanırsın
30 en güzell yaşlarr derlerr unuttun muuuKüçük mü kız küçüğü mü kaldı 30 oldum
Hahah banlanmaya iyi alışmıştım ben bi ara
30 yaşında olduğumu unutsak direkt30 en güzell yaşlarr derlerr unuttun muuu
eveett çotka lazımdı banlanmayaaa çokta merak ediyordunn oldu muu rahatladınmıHahah banlanmaya iyi alışmıştım ben bi ara
unuttukkkkkkkkkkkkkk bittii30 yaşında olduğumu unutsak direkt
Sorma sorma aman o kadar merak ettim ama ikinci banım çok kötü denk geldi. Tam covid oldum moral sıfır burayada giremiyorumeveett çotka lazımdı banlanmayaaa çokta merak ediyordunn oldu muu rahatladınmı
unuttukkkkkkkkkkkkkk bittii
Ceza falan alırsam.. hic girilmiyor mu buralara.
Kızzzz kurabiyemmm bu ne dadlılukkk sırıttım şuan nasıllll du bendee öpemm seniiii bal küpümmmmOyy hele tinnoşum uyanmışşşş
Günaydın çiçeğimmm
Uykulu gössslerini öpem miii
Yanagından yiyemmm miii
Yeni mi uyandın bakimKızzzz kurabiyemmm bu ne dadlılukkk sırıttım şuan nasıllll du bendee öpemm seniiii bal küpümmmm
Daha yeni uyandım bildirim temzliği yapıyomYeni mi uyandın bakimkahvaltı yaptın mı
Perişimmmm gel gel nirdesiin senBu ne sevgi gösterisidir yahuu
Hahahahaahah yaaaa 2cisi tabi berbat gecmiştirr bilmemmiiSorma sorma aman o kadar merak ettim ama ikinci banım çok kötü denk geldi. Tam covid oldum moral sıfır burayada giremiyorumsonra tövbe ettim uslu durcam (inşallah)
Ayy .. Allah dusurmesin....
Salişim ahanda böylee mapusluk zor 30 gün yattım başta zor oluyorda sonra kabulleniş
Bittim buna ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?