Yaff daha yeni sabah oldu ne uykusu
Rüyanda bizi gör Hahah beni kesin kurabiye olarak görürsün. Çok yeme kız minik minik ısır hemen bitmeyim
Zaten her kurabiye görmemde aklıma geliyorsun ki çiçeğimmm o kurabiyeyi saklarım yemem ki hiç bitmesiinnnn

hahahah biz de bir kedi olsaydık biz de aynı durumda olurduk diye düşünmekteyim sen niye uyumuyosun uyusana kıs kurbik
Açımmm hahaha
Ya sabah troid ilacım var onu alıyorum aradan zaman geçiyor kahvaltı yapıyorum işte düzen bozulmasın diye böyle devam bide bugün temizlik yapayım yine evde canlı covid kaldıysa ebesinin yanına göndereyim

oyyy acıkmış mı bebişle annesi aman da aman hahaha yolla yol ver gitsin ben de evde olsam da temizlik yapsam. bu ara hiç işe gelesim gelmiyo nedense, bu soğukta yataktan çıkmak çok zor kurbiiik bühüüü

oyyy acıkmış mı bebişle annesi aman da aman hahaha yolla yol ver gitsin ben de evde olsam da temizlik yapsam. bu ara hiç işe gelesim gelmiyo nedense, bu soğukta yataktan çıkmak çok zor kurbiiik bühüüü
Havaların düzeni yok ya insanın enerjisini alıyor canım ondandır. Sen ne iş yapıyordun canım

ay evet hiç sevmediğim havalar kurumsal bir şirkette yönetici asistanlığı yapıyorum 17 senedir ,yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
17 sene maşallah maşallah ya Rabbim gücünü kuvvetini artırsın canım benim
Kızz hele gördün mü kardeşini evlendirmek isteyenleri ayy ciddi mi yazmış anlamadım

17 sene maşallah maşallah ya Rabbim gücünü kuvvetini artırsın canım benim
Kızz hele gördün mü kardeşini evlendirmek isteyenleri ayy ciddi mi yazmış anlamadım
aminnn kuzummm. emekliliğime de 17 sene var.bi bu kadar daha çalışacağım
evet ve şaşırdım ifadesi koydum zaten. bence ciddi evlilik kulübü olarak değiştirelim kadınlar kulübünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…