- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Yaff daha yeni sabah oldu ne uykusuCanını yidiğimmm kurabiyembu enerjiyle ben nasıl uyuyum ama el mahkum ben gidiyom sabaha kavuşuruz
Günaydın canımmbu aynı ben şu anda
hahahah biz de bir kedi olsaydık biz de aynı durumda olurduk diye düşünmekteyimGünaydın canımm
Bende aynı moddayımyazık kedi düştüğü yerde de uyumaya devam ediyor ya
Zaten her kurabiye görmemde aklıma geliyorsun ki çiçeğimmmYaff daha yeni sabah oldu ne uykusu
Rüyanda bizi görHahah beni kesin kurabiye olarak görürsün. Çok yeme kız minik minik ısır hemen bitmeyim
Açımmm hahahahahahah biz de bir kedi olsaydık biz de aynı durumda olurduk diye düşünmekteyimsen niye uyumuyosun uyusana kıs kurbik
Bende artık her kurabiyede kendimi görmeye başladımZaten her kurabiye görmemde aklıma geliyorsun ki çiçeğimmmo kurabiyeyi saklarım yemem ki hiç bitmesiinnnn
oyyy acıkmış mı bebişle annesi aman da amanAçımmm hahaha
Ya sabah troid ilacım var onu alıyorum aradan zaman geçiyor kahvaltı yapıyorum işte düzen bozulmasın diye böyle devambide bugün temizlik yapayım yine evde canlı covid kaldıysa ebesinin yanına göndereyim
Havaların düzeni yok ya insanın enerjisini alıyor canım ondandır. Sen ne iş yapıyordun canımoyyy acıkmış mı bebişle annesi aman da amanhahaha yolla yol ver gitsin ben de evde olsam da temizlik yapsam. bu ara hiç işe gelesim gelmiyo nedense, bu soğukta yataktan çıkmak çok zor kurbiiik bühüüü
ay evet hiç sevmediğim havalarHavaların düzeni yok ya insanın enerjisini alıyor canım ondandır. Sen ne iş yapıyordun canım
17 sene maşallah maşallah yaay evet hiç sevmediğim havalarkurumsal bir şirkette yönetici asistanlığı yapıyorum 17 senedir ,yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
aminnn kuzummm. emekliliğime de 17 sene var.bi bu kadar daha çalışacağım17 sene maşallah maşallah yaRabbim gücünü kuvvetini artırsın canım benim
Kızz hele gördün mü kardeşini evlendirmek isteyenleri ayy ciddi mi yazmış anlamadım
hayırlı sabahlar kelebenkimmHayırlı sabahlar kızlar
canım sen kaç yaşındasın 17 yıllık çalışma hayatın varmış merak ettimhayırlı sabahlar kelebenkimm
emmm küümmm keeemmcanım sen kaç yaşındasın 17 yıllık çalışma hayatın varmış merak ettim
maşaAllah diyim o zaman çünkü enerjin çok güzelemmm küümmm keeemmmayıs'ta 41 olcam kısmetse kelebenkim
ayyy canımm çok teşekkür ederimmaşaAllah diyim o zaman çünkü enerjin çok güzel
bende minyonum yaşımı göstermediğimi söylerler hepayyy canımm çok teşekkür ederimzaten görüntüde de minyonum minnakım. 41 olduğuma inanmıyolar 41 kere maşallah sen kaç yaşındasın canımcım
minyondaşız desenebende minyonum yaşımı göstermediğimi söylerler hepbende eylülde 29 olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?