Kokoşum unutkanim hani ben hani ben
Ablalar çağrılınca koşar gelir ama
Bu arada sana da meyaba
Ayy canım forumda fazla duramıyorum yoğunum arada gelip el sallayıp gidiyorum mazur görün beni hayat telaşı

Nasılsın elhancım

Coco ben memnun oldum ozo, arada el sallayıp giden biri görürsen benimdir o forumda çok fasla vakit geçiremiyorum da

ben de memnun oldum coco haha çok nadir görüyodum seni tanışmak bugüne kısmet oldu yoğun bir hayatın var demek ki

Dediğin gibi canım ön görüşme olacağı için bence mantıklı olur. Yaklaşımı nasıl olacak nasıl bir yol izleyecek detaylıca konuşursun içine sinerse devam edersin. Ha baktın oda bişey demiyor normal rutin uygulama yapacak o zaman başka bir Dr ile daha görüş derim kuzum.

canım benim ben bu konular hakkında hiçbir şey bilmiyorum o yüzden yorum yapamıyorum ama rabbim inşallah tez zamanda şifasını verir ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Öyle yapıcam canım. Eşim şişli memorial mi ne oraya diyor. Gitcez adet olunca artık. Umarım doğru yer olur

canım benim ben bu konular hakkında hiçbir şey bilmiyorum o yüzden yorum yapamıyorum ama rabbim inşallah tez zamanda şifasını verir ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah

ben de memnun oldum coco haha çok nadir görüyodum seni tanışmak bugüne kısmet oldu yoğun bir hayatın var demek ki
Geö olsun güç olmasın derler evet ne yazıkki öyle bir hayatım var şu an, gün değil 24 saat 48 saat olsa bile yetişemeyeceğim galiba

Ben hiç görmedim kız seni demekki epey olmadığım dönemde gelmişsin topiğe hoşgelmişsin

Kuzucum direkt iyi bir tüp doktoruna git kurbikim dediği gibi de içine sinerse devam edersin sinmezse vakit kaybetmeden başka doktora gidersin. Rabbim bu yolda kolaylık versin şifanız hangi doktordaysa tez o çıksın karşınıza

bilmiyorum ki canım nasip ne zamansa o zaman inşaAllah
kız misafirleri düşünüyorum onca altın boşa mı gitsin
Evde kaldın bak altın aldı başını gidiyo
Canm bence de doğru karar vermişsin
Normal kadın doğumcu lar çok fazla ilgilenmiyor
Ancak tüp olacağı için bütün tatlil yetkileri yaptırıp probleme çözüm odaklı ilerliyorlar
Yani bu süreçte iyi bir merkez ve Dr bulman çok iyi olur
Ki ümitsiz olma g döllenmiştir daha 17 gün çok erken Bi kan batırıp takip etsen daha iyi olurdu bence ama sen bilirsin

Çok teşekkür ederim cocom Allah sizden razı olsun bana çok yol gösterdiniz Catlak-kurabiye

Çok teşekkür ederim cocom Allah sizden razı olsun bana çok yol gösterdiniz Catlak-kurabiye
Canım benim Allah senden de razı olsun. Biz hep burdayız Allahın izniyle. Ne zaman istersen her ne olursa olsun yaz mutlaka, yalnız hissetme kendini çünkü gerçekten yalnız değilsin

Canım benim Allah senden de razı olsun. Biz hep burdayız Allahın izniyle. Ne zaman istersen her ne olursa olsun yaz mutlaka, yalnız hissetme kendini çünkü gerçekten yalnız değilsin
Yaa gözyaşım pıt etti cocoooo
İyiki varsınız

Nasıl bakıyon kız o saçlara
Benim hiç kısa saçım olmadı perişim maskesiyidi spreyiydi kullanırım hatta bir sefer kuaför kısaltmıştı bana göre bir hafta ağladım birde çocuğum gibi çok seviyorum uzun saç o öyle kollarıma tenime değecek
Günaydın bebeğimmmm, aşkommm, çiçeğimmmsebi yumuş yumuş ederim yaaaaaaaa tinniiiiiii
Selaammmm Linoşummm çiçeğimmmm balımmm
Ya bazen bende bu uzunlukta olsun ama kıvır kıvır olsun istiyorum kurabiyemmmm benimkide dümdüz
Mucizemmm dadlusuummmm
Sen niye bu kadar tatlısınn parişşimmmmm

Ah linosunnnn sana kurban olsunnnnn meleğim

Kesinlikle doğru bir karar almışınız kuzum zaten ön görüşme biliyorsun hani bu bir iki değil ki bu dönemde hem bedenen fizyolojik hemde psikolojik olarak etkileniyorsun amaç sağlıklı bir gebelik perişim neyden kaynaklı araştırılması lazım Embriyodan mı rahimden mi kaynaklı İnşallah içine sinen bir doktor olurr dilinden anlayan kuzum artık bende diyorum o sürece bir gireyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…