Yaa maşallah maşallah kuzum bende bi defa belime kadar uzatmıştım dediğin gibi kestirince bi üzülüyor insan kıyamıyor ama şimdi az uzasa gözüme batıyor kocam da bıktı en son 3 numaraya vuracak tam olacak

Aynen öyle oluyor kurabiyemmm aslında bazen kısa saç nasıl olur diye merak etmiyor değilim dediler evlenirsin kestirirsşn kestirmedim şimdi beben olsun gör diyolar bakalım nolucak çiçeğim

Aynen öyle oluyor kurabiyemmm aslında bazen kısa saç nasıl olur diye merak etmiyor değilim dediler evlenirsin kestirirsşn kestirmedim şimdi beben olsun gör diyolar bakalım nolucak çiçeğim
Ayy boşver kuzum tadını çıkar düz olduğu için bakımı kolaydır saçımı da büyütürüm bebemi de dersin onlara

Ay maşallah sana canım ya uzun saç çok güzel ama çok bakım istiyor geröekten

Rabbim doğru doktorlarla karşılaştırsın bizi bitanem. Bende yeni bir tedaviden çıktım ya aslında 1 2 ay dinlenmek istiyorum. Ama bu adetle görüşmeyi yapıcam. En azından baştan yapılacak birşey varda bu bekleme sürecinde onları hallederiz bari.
İnşallah hiç gerek kalmadan minişin kendinden gelir senin canım. Ne zaman türkiyedesin Allahın izniyle

Aminnn perişimm inşAllah ama en azından kafanda bazı şeyler oturur yapılacak tahşıu filann yapılır Ahh keşkee kuzum keşkee en güzel süprizz olur banaa Ağustos ayında Türkiyedeyiz nasipse ama benim eş durumu tayin ev yerleşme kardeşimin düğünü derken ekimi bulur gibii

Ekime kadar kendiliğinden gelir diye içime doğru o bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…