- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Yaa maşallah maşallah kuzumBenim hiç kısa saçım olmadı perişim maskesiyidi spreyiydi kullanırımhatta bir sefer kuaför kısaltmıştı bana göre bir hafta ağladım birde çocuğum gibi çok seviyorum uzun saç o öyle kollarıma tenime değecek
Selaammmm Linoşummm çiçeğimmmm balımmm
Ya bazen bende bu uzunlukta olsun ama kıvır kıvır olsun istiyorum kurabiyemmmm benimkide dümdüz
Mucizemmm dadlusuummmm
Sen niye bu kadar tatlısınn parişşimmmmm
Aynen öyle oluyor kurabiyemmmYaa maşallah maşallah kuzumbende bi defa belime kadar uzatmıştım dediğin gibi kestirince bi üzülüyor insan kıyamıyor ama şimdi az uzasa gözüme batıyor kocam da bıktı en son 3 numaraya vuracak tam olacak
Ayy boşver kuzum tadını çıkarAynen öyle oluyor kurabiyemmmaslında bazen kısa saç nasıl olur diye merak etmiyor değilim dediler evlenirsin kestirirsşn kestirmedim şimdi beben olsun gör diyolar bakalım nolucak çiçeğim
Ayy boşver kuzum tadını çıkardüz olduğu için bakımı kolaydır saçımı da büyütürüm bebemi de dersin onlara
Yaaaaa bu çok tatlı amin inşallah çiçeğimmmm maşallah bebeğe
Ay utandımm çiçeğimmmmama böylee bir beben olsunnn kuzummmm aminnnn
Ay maşallah sana canım ya uzun saç çok güzel ama çok bakım istiyor geröektenBenim hiç kısa saçım olmadı perişim maskesiyidi spreyiydi kullanırımhatta bir sefer kuaför kısaltmıştı bana göre bir hafta ağladım birde çocuğum gibi çok seviyorum uzun saç o öyle kollarıma tenime değecek
Selaammmm Linoşummm çiçeğimmmm balımmm
Ya bazen bende bu uzunlukta olsun ama kıvır kıvır olsun istiyorum kurabiyemmmm benimkide dümdüz
Mucizemmm dadlusuummmm
Sen niye bu kadar tatlısınn parişşimmmmm
Rabbim doğru doktorlarla karşılaştırsın bizi bitanem. Bende yeni bir tedaviden çıktım ya aslında 1 2 ay dinlenmek istiyorum. Ama bu adetle görüşmeyi yapıcam. En azından baştan yapılacak birşey varda bu bekleme sürecinde onları hallederiz bari.Kesinlikle doğru bir karar almışınız kuzum zaten ön görüşme biliyorsun hani bu bir iki değil ki bu dönemde hem bedenen fizyolojik hemde psikolojik olarak etkileniyorsun amaç sağlıklı bir gebelik perişim neyden kaynaklı araştırılması lazım Embriyodan mı rahimden mi kaynaklı İnşallah içine sinen bir doktor olurr dilinden anlayan kuzum artık bende diyorum o sürece bir gireyimm
Aminnn perişimm inşAllah ama en azından kafanda bazı şeyler oturur yapılacak tahşıu filann yapılırRabbim doğru doktorlarla karşılaştırsın bizi bitanem. Bende yeni bir tedaviden çıktım ya aslında 1 2 ay dinlenmek istiyorum. Ama bu adetle görüşmeyi yapıcam. En azından baştan yapılacak birşey varda bu bekleme sürecinde onları hallederiz bari.
İnşallah hiç gerek kalmadan minişin kendinden gelir senin canım. Ne zaman türkiyedesin Allahın izniyle
Ekime kadar kendiliğinden gelir diye içime doğru o bebişAminnn perişimm inşAllah ama en azından kafanda bazı şeyler oturur yapılacak tahşıu filann yapılırAhh keşkee kuzum keşkee en güzel süprizz olur banaa Ağustos ayında Türkiyedeyiz nasipse ama benim eş durumu tayin ev yerleşme kardeşimin düğünü derken ekimi bulur gibii
Oyyy perişimm aminn inşAllah güzel kalbin ne güzel şeyler hissediyor Rabbim en hayırlısını versiin inşAllahEkime kadar kendiliğinden gelir diye içime doğru o bebiş
Sende iyiki varsın perim, gözyaşlarımız sadece sevinçten aksın inşallahYaa gözyaşım pıt etti cocoooo
İyiki varsınız
Sende iyiki varsın perim, gözyaşlarımız sadece sevinçten aksın inşallah
Ama benim etiklerime bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?