Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kızlar bugün çarşıda işlerim vardı geçen bir şeyler aldım kendime içine sinmedi onları değiştirmeye gittim yolda kaza olmuş trafik durmuş tam 1,5 saat trafikte bekledik eve geldim dondum acıktım susadım daha yeni yeni ısınıyorum siteye girdim dua topigi yemek bölümü Bdv yine birini linciyorlar sonra buraya geldimI
benim etiklerime bakmıyor![]()
Başka bitanem dediğim gibi önden gidebilirsin ama niyetleri okudum bağışladım deMssPARE parişss kuzum liste belli oldu mu kimler var kimler yok merak ettim çiçeğim ben zikirlere başladım haberin olsun
![]()
Ah kıyamam yaseminimmm çok işlerle uğramışsın dedim beni görmüyorYa kızlar bugün çarşıda işlerim vardı geçen bir şeyler aldım kendime içine sinmedi onları değiştirmeye gittim yolda kaza olmuş trafik durmuş tam 1,5 saat trafikte bekledik eve geldim dondum acıktım susadım daha yeni yeni ısınıyorum siteye girdim dua topigi yemek bölümü Bdv yine birini linciyorlar sonra buraya geldim
Nasılsınız kuzular ❤☺
![]()
Tamam canım liste olarak güncel göremedim isimleri felan ondan dedim sorayım 20 kişi olacağız di mi aşkommmmBaşka bitanem dediğim gibi önden gidebilirsin ama niyetleri okudum bağışladım de
19 kişiyiz bir kişi eksik artık olursa ne mutlu olmazsa böyle devam ederizTamam canım liste olarak güncel göremedim isimleri felan ondan dedim sorayım 20 kişi olacağız di mi aşkommmm
Ne izliyorsun bende uzandım uyuyacak gibiyimAh kıyamam yaseminimmm çok işlerle uğramışsın dedim beni görmüyoriyiyim bende kuzum napayım film izliyorummmmm
![]()
Iyi geceler tatlımHerkescikler yorulmuşş dinlenmeye geçmiş kızlarımmmmm iyi geceler![]()
İnşallah kuzum ramazan hatmi çok istiyorum ya bakalım inşallah nasip olur çiçeğim19 kişiyiz bir kişi eksik artık olursa ne mutlu olmazsa böyle devam ederiz
Vallaha sadakatsiz izledim sonra da netfilix de dolitle çok güzeldiNe izliyorsun bende uzandım uyuyacak gibiyim
İyi geceler tinoşummmmmmmHerkescikler yorulmuşş dinlenmeye geçmiş kızlarımmmmm iyi geceler![]()
hahah ah canımm o kadar mı kötüGeö olsun güç olmasın derlerevet ne yazıkki öyle bir hayatım var şu an, gün değil 24 saat 48 saat olsa bile yetişemeyeceğim galiba
Ben hiç görmedim kız seni demekki epey olmadığım dönemde gelmişsin topiğe hoşgelmişsin![]()
Günayyss
lattis naber canımGünayyss![]()
Günaydınnn tatlımm
Özoocummm günaydın canımmmm
canımmm nasılsınnGünaydınnn tatlımm![]()
tinimminim birazdan uykuya geçecek olan minişimÖzoocummm günaydın canımmmm![]()
İyidir canım hastaneye geldim senden naberlattis naber canım![]()