yaaa neden hastanedesin kuzum. bi sorun mu varİyidir canım hastaneye geldim senden naber![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa neden hastanedesin kuzum. bi sorun mu varİyidir canım hastaneye geldim senden naber![]()
canımmm nasılsınn
tinimminim birazdan uykuya geçecek olan minişim![]()
ohhhh benim için de uyu tinim![]()
Tamda şimdi böyle özoom
![]()
Günaydın
naber dutumGünaydın![]()
İyi canım sen nasılsınnaber dutum![]()
sankim pek enerjin yokmuş gibi bişi hissettimİyi canım sen nasılsın![]()
sankim pek enerjin yokmuş gibi bişi hissettimiiyiyim canım ben işteyim işte çalışmacaa
Endokrine geldim canım graves için moralimin içine etti vallayaaa neden hastanedesin kuzum. bi sorun mu var![]()
bak nasıl anladım teee uzaklardanhalim yok gibi yeni uyandım dayak yemiş gibi hissediyom kendimi
yaaaa. başka doktora da gitsen canımEndokrine geldim canım graves için moralimin içine etti vallabir bir buçuk sene çocuk yok tedaviye filan başlama dedi
Niye öyle dedi kiEndokrine geldim canım graves için moralimin içine etti vallabir bir buçuk sene çocuk yok tedaviye filan başlama dedi
Düşermiş gebelikte ilaç kullanamazsınmışNiye öyle dedi ki
Malesef ekimden beri dahiliyecilerde geziyorum oda artık bu bizden cıktı endokrine gitmen lazım bu işin uzmanı onlar dedibak nasıl anladım teee uzaklardankalk silkelen kendine gel
yaaaa. başka doktora da gitsen canım![]()
Günaydın canımssss
Saçmalamasın yaa o kadar gece tiroid ilacı kullanıyo başka dr a gitDüşermiş gebelikte ilaç kullanamazsınmışResmen azarladı beni.
Ya graves ilacı baska tiroid baska canım. Ben suan tiroit tedavisi görmüyorum gravesin tedavisini görüyorum.Saçmalamasın yaa o kadar gece tiroid ilacı kullanıyo başka dr a git
şu doktor katili olanlar var ya bazen hak veriyorum onlara pisliklerDüşermiş gebelikte ilaç kullanamazsınmışResmen azarladı beni.
Kuzum sen enteptesin diye seni etiketlemedim rahatsız etmiyim dedimGünaydın![]()
günaydın bebişimmGünaydın canımssssnapıyorsun kuzummmmm
![]()
Günaydınnnn
ay kurbik evet ne güzel güneş açtı yaaGünaydınnnn![]()
Güneşli bir sabahtan merhabalar ifindimmm![]()
![]()