Yok ben bilirim çünkü ne zaman tele çamaşır sersem özellikle çarşaf nevresim gibi şeyleri ardından rüzgar çıkar bende gider aşağıdan toplar getiririm
senin yine çarşaf falan uçuyo aşağı. geçen boxer aşağı uçmaktan son anda kurtulmuş balkondaki çiçeğimin dallarına tutunarak

ben bi daha bu topiğe girmiyim en iyisi herkes yatakta ya da tatilde kıskanıyom kar mııııı ne güzel ya. birde manzarada kahvaltı peeeeehhh
Hahahah gel kız gel kıskanmaaaaaa

Tabiki öyle canım
Amin canim amin

senin yine çarşaf falan uçuyo aşağı. geçen boxer aşağı uçmaktan son anda kurtulmuş balkondaki çiçeğimin dallarına tutunarak
Amann haa donlara mukayyet ol en çok korktuğum şey ya kızlara anlatmıştım bi ara bize de üst komşunun yırtık donu uçmuş gelmiş. Ucundaki mandalla birlikte eşime verdim merdivenlere koy alsınlar diye. Üstteki adam geliyor geçiyor da donunu almıyordu manyak bir iki gün sonra aldılar sanki sana yırtık don mu hediye ettik be adam kendi donun işte
İyiyim hamişimmm kar eşliğinde kahvaltı keyfisi Noisy Girl duymasınnn amaaasen nasılsın aşkommmmm
Oyy afiyet olsun canım kar demeyeydin iyiydi daha yeni güneş açmıştı yine kar gelecek desene

kıs don dedik aşağıda don reklamı çıktı ahahahahah o da iyiymiş ya alıp kafasına ataydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…