- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Yok ben bilirimahahahahahah bak ya niye kötü düşünüyosunyok yok çıkmaz merak etme sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben bilirimahahahahahah bak ya niye kötü düşünüyosunyok yok çıkmaz merak etme sen
senin yine çarşaf falan uçuyo aşağı. geçen boxer aşağı uçmaktan son anda kurtulmuş balkondaki çiçeğimin dallarına tutunarakYok ben bilirimçünkü ne zaman tele çamaşır sersem özellikle çarşaf nevresim gibi şeyleri ardından rüzgar çıkar bende gider aşağıdan toplar getiririm
![]()
![]()
Önümüzdeki hafta inşallah canımhayat sana güzel helloşvalla ne güzel ya. çok sevindim kuzum. ne zaman dönüyosn
tadını çıkar canım benimÖnümüzdeki hafta inşallah canım![]()
Hahahah gel kız gel kıskanmaaaaaaben bi daha bu topiğe girmiyim en iyisi herkes yatakta ya da tatilde kıskanıyomkar mııııı ne güzel ya. birde manzarada kahvaltı peeeeehhh
![]()
İyiyim hamişimmm kar eşliğinde kahvaltı keyfisiSen nasılsın fıstığım![]()
![]()
Günaydın tatlışkom
Günaydın ozom
Günaydın canım
uykusuzm biraz galiba uyuyamadım gece çok kuzum
oyy ğkim gelmiş kim gelmiş. benim minişim gelmişGünaydın tatlışkom![]()
canımmmmGünaydın ozom❤
☺
![]()
kelebenkim bugün daha mı sakinsinGünaydın canım
Tabiki öyle canımbak sıkma canını sakın. en doğrusu neyse onu yap. ilaçla başlanacaksa başla tedavini ol. iyileştikten sonra da çocuk düşünürsünüz kuzum. yaşın zaten küçük. önemli olan sağlığına kavuşman
Amin canim aminEvet doğru ya dahiliye bölümü yeşil alan açıyor ondan sonra sıra alınıyorducanım inşallah senin için en hayırlısı en doğrusu olur. Şimdilik başlayın bakalım tedaviye belki bahsettiği kadar uzun sürmeyecek. Rabbim kolaylaştırsın inşallah
nasıl gelem oralara oyy oyyHahahah gel kız gel kıskanmaaaaaa![]()
Amann haa donlara mukayyet olsenin yine çarşaf falan uçuyo aşağı. geçen boxer aşağı uçmaktan son anda kurtulmuş balkondaki çiçeğimin dallarına tutunarak![]()
Oyy afiyet olsun canım
kıs don dedik aşağıda don reklamı çıktıAmann haa donlara mukayyet olen çok korktuğum şey ya
kızlara anlatmıştım bi ara bize de üst komşunun yırtık donu uçmuş gelmiş. Ucundaki mandalla birlikte eşime verdim merdivenlere koy alsınlar diye. Üstteki adam geliyor geçiyor da donunu almıyordu manyak
bir iki gün sonra aldılar
sanki sana yırtık don mu hediye ettik be adam kendi donun işte
Oyy afiyet olsun canım![]()
kar demeyeydin iyiydi
daha yeni güneş açmıştı yine kar gelecek desene
![]()
İyiyim çok şükür canım sen nasılsıncanımmm nasılsınn
tinimminim birazdan uykuya geçecek olan minişim![]()
İnşallah tinimm rabbim en güzel zamanda nasip edicekOyyy perişimm aminn inşAllah güzel kalbin ne güzel şeyler hissediyor Rabbim en hayırlısını versiin inşAllah![]()
iyiyim canım çok şükür. yuvarlanıyorum şirketteİyiyim çok şükür canım sen nasılsın![]()