Yok ben bilirim 🤣 çünkü ne zaman tele çamaşır sersem özellikle çarşaf nevresim gibi şeyleri ardından rüzgar çıkar bende gider aşağıdan toplar getiririm 😁 😒
senin yine çarşaf falan uçuyo aşağı. geçen boxer aşağı uçmaktan son anda kurtulmuş balkondaki çiçeğimin dallarına tutunarak😂

ben bi daha bu topiğe girmiyim en iyisi herkes yatakta ya da tatilde kıskanıyom 😂kar mııııı ne güzel ya. birde manzarada kahvaltı peeeeehhh :63:
Hahahah gel kız gel kıskanmaaaaaao_O:KK60::KK68::KK68::KK68:

bak sıkma canını sakın. en doğrusu neyse onu yap. ilaçla başlanacaksa başla tedavini ol. iyileştikten sonra da çocuk düşünürsünüz kuzum. yaşın zaten küçük. önemli olan sağlığına kavuşman
Tabiki öyle canım❤️
Evet doğru ya dahiliye bölümü yeşil alan açıyor ondan sonra sıra alınıyordu🤦‍♀️ canım inşallah senin için en hayırlısı en doğrusu olur. Şimdilik başlayın bakalım tedaviye belki bahsettiği kadar uzun sürmeyecek. Rabbim kolaylaştırsın inşallah
Amin canim amin❤️

senin yine çarşaf falan uçuyo aşağı. geçen boxer aşağı uçmaktan son anda kurtulmuş balkondaki çiçeğimin dallarına tutunarak😂
Amann haa donlara mukayyet ol 🤣🤣 en çok korktuğum şey ya 🤣 kızlara anlatmıştım bi ara bize de üst komşunun yırtık donu uçmuş gelmiş. Ucundaki mandalla birlikte eşime verdim merdivenlere koy alsınlar diye. Üstteki adam geliyor geçiyor da donunu almıyordu manyak 🤣🤣 bir iki gün sonra aldılar 🤣🤣 sanki sana yırtık don mu hediye ettik be adam kendi donun işte 🤣🤣
İyiyim hamişimmm kar eşliğinde kahvaltı keyfisi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK30::KK30: Noisy Girl Noisy Girl duymasınnn amaaa:KK66::KK70::KK22::KK22:sen nasılsın aşkommmmm
Oyy afiyet olsun canım 🤗 🥰 kar demeyeydin iyiydi🤣 daha yeni güneş açmıştı yine kar gelecek desene 😁😁

Amann haa donlara mukayyet ol 🤣🤣 en çok korktuğum şey ya 🤣 kızlara anlatmıştım bi ara bize de üst komşunun yırtık donu uçmuş gelmiş. Ucundaki mandalla birlikte eşime verdim merdivenlere koy alsınlar diye. Üstteki adam geliyor geçiyor da donunu almıyordu manyak 🤣🤣 bir iki gün sonra aldılar 🤣🤣 sanki sana yırtık don mu hediye ettik be adam kendi donun işte 🤣🤣

Oyy afiyet olsun canım 🤗 🥰 kar demeyeydin iyiydi🤣 daha yeni güneş açmıştı yine kar gelecek desene 😁😁
kıs don dedik aşağıda don reklamı çıktı 😂 ahahahahah o da iyiymiş ya alıp kafasına ataydınız 😂

Back
X