yanan ve yıkılanHahah bu hikayede yanan sen oldun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanan ve yıkılanHahah bu hikayede yanan sen oldun![]()
Akşam yatarken açtım zaten daha. Uyumadan önce düşünüyordum şöylemi yumurta yapsam kahvaltıya bunumu hazırlasam şunumu derken uyumuşumAyy galiba bende açım parişin attığı videoda çiğ köfte görüyordum en son
Öğlene yemeğim de yok yine yumurtaya talip
Kalk hadi sende güzelce bir kahvaltı hazırla sonra da beni çağır![]()
Off varya bu açlıkla ortaya miss gibi bir sofra çıkar o zamanAkşam yatarken açtım zaten daha. Uyumadan önce düşünüyordum şöylemi yumurta yapsam kahvaltıya bunumu hazırlasam şunumu derken uyumuşumyine aynı düşüncelerle gözümü açtım
![]()
gösterirlerse artık alcam yapacak bişi yokAkşama kadar don göstermeseler bari![]()
Gideyimde ilacımı içim hazırlmaya koyulayım daha ilacı bekleme sürem var ufOff varya bu açlıkla ortaya miss gibi bir sofra çıkar o zaman![]()
Akşama kociye sürprizzzzzgösterirlerse artık alcam yapacak bişi yok![]()
ahahahhhah üzümünü ye bağını sorma derimAkşama kociye sürprizzzzz
Aşkım hayırdır bunlar nereden çıktı
Görünce dayanamadım çok güzellerdi
Nerede görünce?
Iıı![]()
Ne ilacı kuzumGideyimde ilacımı içim hazırlmaya koyulayım daha ilacı bekleme sürem var uf![]()
Başlamadım ki
Hiç ayağına beleş don gelmiş daha neahahahhhah üzümünü ye bağını sorma derim![]()
hemi de lacosteee boru değilHiç ayağına beleş don gelmiş daha ne![]()
Tiroid kullanıyorum canım. Kahvaltıdan yarım saat önceNe ilacı kuzum
Başlamadım kitotom dondu onu ısıtmaya çalışıyorum
![]()
Abla ben miniş değilim yaauykusuzm biraz galiba uyuyamadım gece çok kuzumyarın hafta sonu neyse ki uyurum inşallah bol bol
oyy ğkim gelmiş kim gelmiş. benim minişim gelmiş
canımmmm![]()
Üff o donu giyinmeye kıyamaz adam yafhemi de lacosteee boru değil![]()
Off bu troid ilaçları bende bıktım gariTiroid kullanıyorum canım. Kahvaltıdan yarım saat önce
Çanaşırı sererkenmiısıt ısıt toto önemli
![]()
Hello bebek