Rahat ettik dimi kurbisim 😂
Reklamsız daha rahat neyse Noisy Girl Noisy Girl şirket kurslarına uysun yakında oda isyan eder 🙈
Aynen canım ya iyi oldu diğer uygulamadan çıkış yaptım yoksa elim alışmış oradan girip duruyordum 🤣 ya ama bazen donuyor sende de oluyor mu öyle yoksa benim hafızadan mı
Sorma ya sen hamileliktemi içiyon tek ben ömür boyu 😒
Bende şimdi dışarı serdim koltuk örtülerini yastık kılıflarını falan yıkattım. Dediğin gibi soğuk donduruyor 🤣🤣
Kolay gelsin bebişim fazla yorma kendini 🤩🤩
Benim öncesinde de yüksekmiş canım boş yere aşılama falan yaptırdım galiba😒 şimdilik hergün devam bakalım sonra ne diyecek Dr
He valla kız totimiz donuyor evden alev üflüyor sanki balkona çıkınca, 🤣🤣
hahahah kıs burda lacoste maskeleri takıyolar. ay ben ona kıyamam be 😂

naber canımmm 🥰
Nee lacoste massskkkkeee miii :KK57::KK57:nerenin zengini anam bunlar😱😱

Aynen canım ya iyi oldu diğer uygulamadan çıkış yaptım yoksa elim alışmış oradan girip duruyordum 🤣 ya ama bazen donuyor sende de oluyor mu öyle yoksa benim hafızadan mı

Benim öncesinde de yüksekmiş canım boş yere aşılama falan yaptırdım galiba😒 şimdilik hergün devam bakalım sonra ne diyecek Dr

ahahaah sen gel bizim şirkete daha neler görürsün 😂
Benim herşeyim zıt zaar 😂😂😂😂
ahahahaha ama bak bugün rekor kırdın 😂

Hayırlısı böyleymiş kuzum farmetmişin şükürki yinede

Güneş var duruyor ama soğuk 🤣 ne derlerdi eşek donduran soğuklarımı ne 🤣🤣

Hahah sadece eşekler değil bizde nasiplendik🤣🤣
Yavaştan kalkayım yemek yapmaya hazırlanayım
Mönüde kuru fasulye pilav var 😁
Ay bende nohut yaptım yanına da pilav düşünmüştümde dünden 1 tabak kadar makarna var yeter ben yemem zaten dedim. Birde cacik yapcam. Nohut diyünce aklıma direk cacık geliyor 🤣
Birde sağlıklı puding yaptım kız. Bugün görüyorsun çok hamaratım 🤣🤣🤣

ahahaah sen gel bizim şirkete daha neler görürsün 😂

ahahahaha ama bak bugün rekor kırdın 😂
Hayretler içerisindeyiz 😂😂

Hahah sadece eşekler değil bizde nasiplendik🤣🤣
Yavaştan kalkayım yemek yapmaya hazırlanayım
Mönüde kuru fasulye pilav var 😁
Ay bende nohut yaptım yanına da pilav düşünmüştümde dünden 1 tabak kadar makarna var yeter ben yemem zaten dedim. Birde cacik yapcam. Nohut diyünce aklıma direk cacık geliyor 🤣
Bugün coşmuşuz hamaratlar sizi 🥰

Periiiişim kız sağlıklı puding nasıl oldu 🤭

Hayretler içerisindeyiz 😂😂

Bugün coşmuşuz hamaratlar sizi 🥰

Periiiişim kız sağlıklı puding nasıl oldu 🤭
Cocom çok muz vardı baya olgunlaşmışlardı. Bende blend ettim süt nişastayla pişirdim🤣 nişasta kısmı bilmiyoruö sağlıklımıdırda 🤣
Yarım kaşıkta bal koymuş güzel oldu🤣

Cocom çok muz vardı baya olgunlaşmışlardı. Bende blend ettim süt nişastayla pişirdim🤣 nişasta kısmı bilmiyoruö sağlıklımıdırda 🤣
Yarım kaşıkta bal koymuş güzel oldu🤣
Kız meyve pişer mi ki tadı nasıl oldu 🤭

Kız meyve pişer mi ki tadı nasıl oldu 🤭
Süt ve nişastayı pişirdim. Koyulaştıktan sonra muzu koyup karıştırığ kapattım cocom😬🤣🤣 valla yedim yarın kase iyiydi. E meyveli kekleri nasıl yapıyorlar ordada pişiyor ya kız 🤭

Süt ve nişastayı pişirdim. Koyulaştıktan sonra muzu koyup karıştırığ kapattım cocom😬🤣🤣 valla yedim yarın kase iyiydi. E meyveli kekleri nasıl yapıyorlar ordada pişiyor ya kız 🤭
He böyle ise normal kız ben en başından kattın anladım 🤭🤭🤭 afiyet bal şeker olsun et olsun 🥰😂

Vayy 😋😋 afiyet olsun canım
Kız sağlıklı puding nasıl 😋😋
Hee şimdi okudum tarifi 😍 güzel olmuştur

Back
X