- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.955
- 108
Ahahahenee sen çok tazeciksin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahenee sen çok tazeciksin![]()
tazeyken daha çok girmen lazım aslındaAhahahtaze olunca çok giremiyorum galiba
![]()
Aynen canım ya iyi oldu diğer uygulamadan çıkış yaptım yoksa elim alışmış oradan girip duruyordumRahat ettik dimi kurbisim
Reklamsız daha rahat neyseNoisy Girl şirket kurslarına uysun yakında oda isyan eder
![]()
Benim öncesinde de yüksekmiş canım boş yere aşılama falan yaptırdım galibaSorma ya sen hamileliktemi içiyon tek ben ömür boyu
Bende şimdi dışarı serdim koltuk örtülerini yastık kılıflarını falan yıkattım. Dediğin gibi soğuk donduruyor
Kolay gelsin bebişim fazla yorma kendini![]()
Nee lacoste massskkkkeee miiihahahah kıs burda lacoste maskeleri takıyolar. ay ben ona kıyamam be
naber canımmm![]()
Benim herşeyim zıt zaartazeyken daha çok girmen lazım aslında![]()
ahahaah sen gel bizim şirkete daha neler görürsünAynen canım ya iyi oldu diğer uygulamadan çıkış yaptım yoksa elim alışmış oradan girip duruyordumya ama bazen donuyor sende de oluyor mu öyle yoksa benim hafızadan mı
Benim öncesinde de yüksekmiş canım boş yere aşılama falan yaptırdım galibaşimdilik hergün devam bakalım sonra ne diyecek Dr
He valla kız totimiz donuyor evden alev üflüyor sanki balkona çıkınca,
Nee lacoste massskkkkeee miiinerenin zengini anam bunlar
![]()
ahahahaha ama bak bugün rekor kırdınBenim herşeyim zıt zaar![]()
Hayırlısı böyleymiş kuzum farmetmişin şükürki yinedeAynen canım ya iyi oldu diğer uygulamadan çıkış yaptım yoksa elim alışmış oradan girip duruyordumya ama bazen donuyor sende de oluyor mu öyle yoksa benim hafızadan mı
Benim öncesinde de yüksekmiş canım boş yere aşılama falan yaptırdım galibaşimdilik hergün devam bakalım sonra ne diyecek Dr
He valla kız totimiz donuyor evden alev üflüyor sanki balkona çıkınca,
Nee lacoste massskkkkeee miiinerenin zengini anam bunlar
![]()
Gelsem tüm gün şöyle dolaşırım herhaldeahahaah sen gel bizim şirkete daha neler görürsün
ahahahaha ama bak bugün rekor kırdın![]()
Hahah sadece eşekler değil bizde nasiplendikHayırlısı böyleymiş kuzum farmetmişin şükürki yinede
Güneş var duruyor ama soğukne derlerdi eşek donduran soğuklarımı ne
![]()
hahaha zamanla alışıyosun cinimGelsem tüm gün şöyle dolaşırım herhalde![]()
Ay bende nohut yaptım yanına da pilav düşünmüştümde dünden 1 tabak kadar makarna var yeter ben yemem zaten dedim. Birde cacik yapcam. Nohut diyünce aklıma direk cacık geliyorHahah sadece eşekler değil bizde nasiplendik
Yavaştan kalkayım yemek yapmaya hazırlanayım
Mönüde kuru fasulye pilav var![]()
Hayretler içerisindeyizahahaah sen gel bizim şirkete daha neler görürsün
ahahahaha ama bak bugün rekor kırdın![]()
Hahah sadece eşekler değil bizde nasiplendik
Yavaştan kalkayım yemek yapmaya hazırlanayım
Mönüde kuru fasulye pilav var![]()
Bugün coşmuşuz hamaratlar siziAy bende nohut yaptım yanına da pilav düşünmüştümde dünden 1 tabak kadar makarna var yeter ben yemem zaten dedim. Birde cacik yapcam. Nohut diyünce aklıma direk cacık geliyor
Birde sağlıklı puding yaptım kız. Bugün görüyorsun çok hamaratım![]()
Cocom çok muz vardı baya olgunlaşmışlardı. Bende blend ettim süt nişastayla pişirdimHayretler içerisindeyiz
Bugün coşmuşuz hamaratlar sizi
Periiiişim kız sağlıklı puding nasıl oldu![]()
Kız meyve pişer mi ki tadı nasıl olduCocom çok muz vardı baya olgunlaşmışlardı. Bende blend ettim süt nişastayla pişirdimnişasta kısmı bilmiyoruö sağlıklımıdırda
Yarım kaşıkta bal koymuş güzel oldu![]()
Süt ve nişastayı pişirdim. Koyulaştıktan sonra muzu koyup karıştırığ kapattım cocomKız meyve pişer mi ki tadı nasıl oldu![]()
Iyiyim kuzum şükür sen nasılsınhahahah kıs burda lacoste maskeleri takıyolar. ay ben ona kıyamam be
naber canımmm![]()
He böyle ise normal kız ben en başından kattın anladımSüt ve nişastayı pişirdim. Koyulaştıktan sonra muzu koyup karıştırığ kapattım cocomvalla yedim yarın kase iyiydi. E meyveli kekleri nasıl yapıyorlar ordada pişiyor ya kız
![]()
VayyAy bende nohut yaptım yanına da pilav düşünmüştümde dünden 1 tabak kadar makarna var yeter ben yemem zaten dedim. Birde cacik yapcam. Nohut diyünce aklıma direk cacık geliyor
Birde sağlıklı puding yaptım kız. Bugün görüyorsun çok hamaratım![]()
He ya sorma genelde tek yemek yapan ben bugün yemeği pilavı salatası vardıHayretler içerisindeyiz
Bugün coşmuşuz hamaratlar sizi
Periiiişim kız sağlıklı puding nasıl oldu![]()
Arada ödül lazım tabiHe ya sorma genelde tek yemek yapan ben bugün yemeği pilavı salatası vardıçaktırma
![]()