Neden karışık çatlağım çok işinmi vR gerçekten
Ama benimde öyle biliyormusun gece 3 4e kadar uyuyamadım düşünmekten. Düşündüklerimde saçma sapan şeyler. Gün değerlendirmesi falan
He kız biraz işler var ama ufak tefek ev işleri ama niyeyse gözümde büyüyor
Ayy insanın aklına yatınca geliyor bazı şeyler ya bende deli oluyorum

Amin kuzum
Yani net Bi nedeni yok
Kromozom kaynaklı olabilir sağlıksız olabilir kalitesiz Yumurta sperm tutmuştud vırt zırt kesin bişey yok maalesef
3.yğ genetiğe göndermiştik Bi sorun çıkmamıştı

Ban açıldı gelmiş bizim doçent alıntı yapmış onca hakareti yedim ban yedim halen devam ediyor artik kimse cahil
Paremm hoşgeldinn ama sana sopa var hoşgeldin sopası ne gidip gidip duruyorsın kızz
Perim yine alıntı yapmış sobete dalga geçiyon diyor rabbim biliyor ya asla oyke bir niyetim yok
Biri yazmış diyor ki Yasikli biri olsa yada güzel biri çocuğum güzel olsun yazmış biride önümden geçti gitti belki önün sperm mi diyor bu doğru değil diyor haram zina diyor dinimiz ceza kanunu 4 yıldan hapis cezası var diyor ırkı nesli değiştirme sucundan ben niye sobate edeyim
Doçent olmuş bir bilgisi yok

Pıhtılaşma ile ilgili ilaç falan başladı mı peki canım
Başladım kuzum coraspirin kullanıyorum
Sen uyarını yaptın canm gerisi onların bileceği iş Allah hidayet versin ne diyelim
Yazma sen kışkırtıyor belli çünkü ne dersen de o kabul etmeyecek
Yazma sen

He kız biraz işler var ama ufak tefek ev işleri ama niyeyse gözümde büyüyor
Ayy insanın aklına yatınca geliyor bazı şeyler ya bende deli oluyorum
Valla sorma kuzum ya hep yatınca gün değerlendirmesi o öyle olsaydı bu böyle olsaydı. Gelecek planları derken uyuyamuyoruz

Ay daha o konumu sürüyor parem. Bırak boşver belki inancı olmayan insanlardır bilemeyiz hiç kağle alma alıntılara bakma bile. İnsan sinir oluyor tabi bakmadan duramqzsın ama

Hoşgeldin parişimmmmmm günaydın
Balım günaydın naptın gittin mi haber ver emi akşam yazmıştım diğer Topiğe gönlünce olsun inşallah
hahaahh sen direk kodese ben direk bakırköye
Ayy at beni bugün Bakırköy'e kendimi zorlaya zorlaya iş yapıyorm resmen
Başladım kuzum coraspirin kullanıyorum

Sen uyarını yaptın canm gerisi onların bileceği iş Allah hidayet versin ne diyelim
Yazma sen kışkırtıyor belli çünkü ne dersen de o kabul etmeyecek
Yazma sen
Şifalar olsun inşallah canım bende hala kullanmaya devam ediyorum coraspini. İnşallah bunu vesile kılsın Rabbim güzel haberlerini alalım inşallah
Valla sorma kuzum ya hep yatınca gün değerlendirmesi o öyle olsaydı bu böyle olsaydı. Gelecek planları derken uyuyamuyoruz
Off geleceği düşünemiyorum ben artık sanki her an bir yerden uzaylılar çıkıp sezon finalini yapacak gibi şaşırmam yani

yapma kıs yarın yap

Ay gerçekten bende şaşırmam öyle birşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…