- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 598
He kız biraz işler var ama ufak tefek ev işleri ama niyeyse gözümde büyüyorNeden karışık çatlağım çok işinmi vR gerçekten
Ama benimde öyle biliyormusun gece 3 4e kadar uyuyamadım düşünmekten. Düşündüklerimde saçma sapan şeyler. Gün değerlendirmesi falan
kıs hakim sensin ben psikoloğumHahah karşı taraf tahrik ediyor hakim hanım
Hayırlısı bakalım canım düşüklerin nedeni araştırılmış mıydı. Bu defa sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın annesini sağlıkla gelsin sonra da
Amin kuzumHahah karşı taraf tahrik ediyor hakim hanım
Hayırlısı bakalım canım düşüklerin nedeni araştırılmış mıydı. Bu defa sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın annesini sağlıkla gelsin sonra da
Haa pardon yakıs hakim sensin ben psikoloğumonların çocukluklarına inmek lazım bi
Pıhtılaşma ile ilgili ilaç falan başladı mı peki canımAmin kuzum
Yani net Bi nedeni yok
Kromozom kaynaklı olabilir sağlıksız olabilir kalitesiz Yumurta sperm tutmuştud vırt zırt kesin bişey yok maalesef
3.yğ genetiğe göndermiştik Bi sorun çıkmamıştı
İyiyim canik Toktordan çıktım işe gidicem
Benim yımırta vardı çatlamış gece çatlattık yanebelki normal bile kalırsın diyo ısrarla
Ben de dedim ki Bi anlamı yok ki 2 ayda kaybediyorum dedim
Amann sen diyeceğini dedin boşver
Perim yine alıntı yapmış sobete dalga geçiyon diyor rabbim biliyor ya asla oyke bir niyetim yokParemm hoşgeldinn ama sana sopa var hoşgeldin sopası ne gidip gidip duruyorsın kızz
Hoşgeldin parişimmmmmm
hahaahh sen direk kodese ben direk bakırköyeHaa pardon yakarıştırdık evet ben hakimim bugün hiç dava güdesim yok ya geleni kodese atarım bak
Ooo gelmişsin pareeeeeeeeeee
Başladım kuzum coraspirin kullanıyorumPıhtılaşma ile ilgili ilaç falan başladı mı peki canım
Sen uyarını yaptın canm gerisi onların bileceği iş Allah hidayet versin ne diyelimBan açıldı gelmiş bizim doçent alıntı yapmış onca hakareti yedim ban yedim halen devam ediyor artik kimse cahil
Perim yine alıntı yapmış sobete dalga geçiyon diyor rabbim biliyor ya asla oyke bir niyetim yok
Biri yazmış diyor ki Yasikli biri olsa yada güzel biri çocuğum güzel olsun yazmış biride önümden geçti gitti belki önün sperm mi diyor bu doğru değil diyor haram zina diyor dinimiz ceza kanunu 4 yıldan hapis cezası var diyor ırkı nesli değiştirme sucundan ben niye sobate edeyim
Doçent olmuş bir bilgisi yok
Valla sorma kuzum ya hep yatınca gün değerlendirmesi o öyle olsaydı bu böyle olsaydı. Gelecek planları derken uyuyamuyoruzHe kız biraz işler var ama ufak tefek ev işleri ama niyeyse gözümde büyüyor
Ayy insanın aklına yatınca geliyor bazı şeyler ya bende deli oluyorum
Ay daha o konumu sürüyor parem. Bırak boşver belki inancı olmayan insanlardır bilemeyiz hiç kağle alma alıntılara bakma bile. İnsan sinir oluyor tabi bakmadan duramqzsın amaBan açıldı gelmiş bizim doçent alıntı yapmış onca hakareti yedim ban yedim halen devam ediyor artik kimse cahil
Perim yine alıntı yapmış sobete dalga geçiyon diyor rabbim biliyor ya asla oyke bir niyetim yok
Biri yazmış diyor ki Yasikli biri olsa yada güzel biri çocuğum güzel olsun yazmış biride önümden geçti gitti belki önün sperm mi diyor bu doğru değil diyor haram zina diyor dinimiz ceza kanunu 4 yıldan hapis cezası var diyor ırkı nesli değiştirme sucundan ben niye sobate edeyim
Doçent olmuş bir bilgisi yok
Balım günaydın naptın gittin miHoşgeldin parişimmmmmmgünaydın
Ayy at beni bugün Bakırköy'ehahaahh sen direk kodese ben direk bakırköye
Şifalar olsun inşallah canım bende hala kullanmaya devam ediyorum coraspini. İnşallah bunu vesile kılsın Rabbim güzel haberlerini alalım inşallahBaşladım kuzum coraspirin kullanıyorum
Sen uyarını yaptın canm gerisi onların bileceği iş Allah hidayet versin ne diyelim
Yazma sen kışkırtıyor belli çünkü ne dersen de o kabul etmeyecek
Yazma sen
Off geleceği düşünemiyorum ben artık sanki her an bir yerden uzaylılar çıkıp sezon finalini yapacak gibiValla sorma kuzum ya hep yatınca gün değerlendirmesi o öyle olsaydı bu böyle olsaydı. Gelecek planları derken uyuyamuyoruz
yapma kıs yarın yapBalım günaydın naptın gittin mihaber ver emi akşam yazmıştım diğer Topiğe gönlünce olsun inşallah
Ayy at beni bugün Bakırköy'ekendimi zorlaya zorlaya iş yapıyorm resmen
Şifalar olsun inşallah canım bende hala kullanmaya devam ediyorum coraspini. İnşallah bunu vesile kılsın Rabbim güzel haberlerini alalım inşallah
Off geleceği düşünemiyorum ben artık sanki her an bir yerden uzaylılar çıkıp sezon finalini yapacak gibişaşırmam yani
Şu çamaşırları da katlayım öyle yapcam kuzumyapma kıs yarın yap
Ay gerçekten bende şaşırmam öyle birşeyeBalım günaydın naptın gittin mihaber ver emi akşam yazmıştım diğer Topiğe gönlünce olsun inşallah
Ayy at beni bugün Bakırköy'ekendimi zorlaya zorlaya iş yapıyorm resmen
Şifalar olsun inşallah canım bende hala kullanmaya devam ediyorum coraspini. İnşallah bunu vesile kılsın Rabbim güzel haberlerini alalım inşallah
Off geleceği düşünemiyorum ben artık sanki her an bir yerden uzaylılar çıkıp sezon finalini yapacak gibişaşırmam yani
benim de evde çamaşırlar bekliyoŞu çamaşırları da katlayım öyle yapcam kuzum
Senin işler nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?