- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.942
- 498
Aynı bennnnnEn sevdiğim ortam biliyon mu beybi tv açık olmayacak ama müzik olacakefsanee
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı bennnnnEn sevdiğim ortam biliyon mu beybi tv açık olmayacak ama müzik olacakefsanee
![]()
Burdayım geboşum bebeğimHahaahah tiniyii hiç deme kızı yüzünü göremiyorumm o derece hale geldim ben![]()
Hahahahahhahahah çok haklısın çiçeğimm daha yenii akşam yemeğini yediikkHayalettininniii oldu ooo
ondan göremezsin hamiş
Oooodaha yeni akşma yemeğiBurdayım geboşum bebeğim![]()
Hahahaha ben tamda çıkmıştım geri geldimmAhanda geldiiimmm yakalaa beniiii jouummmmm
![]()
![]()
![]()
Nedennn minik kuşum kızçem mi uyutmuyorHahahaha ben tamda çıkmıştım geri geldimm
Uyuyamıyom ya bugece bituğafım
Aboovvvvv ben uyancam sen uyucanSaat 18:46 bildiriyorum bebeiimm![]()
Evettt kuzu yaa bugece epeyy neşeli nedenseeNedennn minik kuşum kızçem mi uyutmuyor![]()
Gif yazıyorum google amcaya parişimmm öylee öylee buluyorumAllah im allahım ne güzel bunlar nerden buluyorsun kuzum ya![]()
Sormaa joummmm sormaa ama 13 marttan itibaren saat farkı 7 saate düşüyor saatler ileri alınıyor bir saat benim için kıymetliYazıkk yaaa 8 saat nedirrr![]()
Aboovvvv hadi bakalımmm
Gif yazıyorum google amcaya parişimmm öylee öylee buluyorum
Sormaa joummmm sormaa ama 13 marttan itibaren saat farkı 7 saate düşüyor saatler ileri alınıyor bir saat benim için kıymetli![]()
Oyy ben onun dötünüü severiiiimm meleğimmmAboovvvvv ben uyancam sen uyucan
Evettt kuzu yaa bugece epeyy neşeli nedensee
Yap kuzumm iyi saatler olsun optüm çokcaaaaOyy ben onun dötünüü severiiiimm meleğimmmuyumaya çalış kuzummm melatonin önemli
bende çay saati yapayımm
![]()
Oyyy canımm jouuummm iyi geceler
Alıcazzz kurabiyemmm alıcazzzz genee içimde keley uçuşuyor hayır olsunnn![]()
Aminn kızlar inşallahAhhhh inşallah çiçeğimgerçekten reel dense burda herkes birbirini anlıyor çiçeğim
hamişimm Allah razı olsun duaların içinnnn öptüm güzel kalbinden
![]()