- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
Hahaha zorladılar salisimSen dua ve burası arasında mekik doku ..
Ben üslü uslu duruyordum
Sonra duramadim gittim yazdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha zorladılar salisimSen dua ve burası arasında mekik doku ..
Hahaahha göbek pek birşey değil agirlık var birazz buara yataktan zor kalkıyemm yanii vallaha keyfini çıkarr kuzuu inankii bırakk at onu kafandan fatmazele bile diyorum oda boş boş düşünüyo kizıyorum onada ben ikinizde hiçbirşey yok olcak diyorum ama kafanızdan çöp edin yanii vallaha ensonda çarpacam ağźınıza heeeVallaha bir yandan haklısın kuzimmm göbüşten rahat yatamıyorsun di miSelin bu günleri
arayacak
dediğim gibi kuzum stres otomatik hormonları etkiliyor ama artık nuuuu stresssss
![]()
Ah kıyamam hamişimmHahaahha göbek pek birşey değil agirlık var birazz buara yataktan zor kalkıyemm yanii vallaha keyfini çıkarr kuzuu inankii bırakk at onu kafandan fatmazele bile diyorum oda boş boş düşünüyo kizıyorum onada ben ikinizde hiçbirşey yok olcak diyorum ama kafanızdan çöp edin yanii vallaha ensonda çarpacam ağźınıza heeeFatmazell
Hele bidaha üzülünn cok fena çarparımmmAh kıyamam hamişimm
Valla düzeleceksek çarppppp aklımız başımıza gelsinFatmazell le
senim ağırlığını yerim yaaaa ,
![]()
Gordum . Prf mu doçent mi .. gitarin mi resmin mi prfu docnti bilmem... Bu tür seylerin prf docntini ha var ha yok bnm icin. ..Hahaha zorladılar salisim
Ben üslü uslu duruyordum
Sonra duramadim gittim yazdım![]()
![]()
![]()
![]()
Temammmmm üzülmek yok, stres yok dua var her zamannnHele bidaha üzülünn cok fena çarparımmm![]()
Iştee buuuu buarada orda saat kaçTemammmmm üzülmek yok, stres yok dua var her zamannn![]()
Amin canım mühürlenmiş kalpleri rabbim açsın ne diyeyimOzel konuştuk mevzuyu .. isteyen araştırır.. Müslüman uzak durur.. bosver. Allah cc soyumuza bulastirmasin
Heee aramizda 1 saat varr okeyyyy iyimiş burasıda 01.2000.20 kuzum
Ay unuttum romanya miydi lenam00.20 kuzum
Evet kuzum az fark var aramızds magni ile de 1 saat var onlar 1 saat geriden geliyorHeee aramizda 1 saat varr okeyyyy iyimiş burasıda 01.20![]()
Bu saatte ne kahvesi kuzum uyku tutmaz amaKahve yapanım olsada icsem diyorum parem![]()
Keyif kahvesi be kuzuBu saatte ne kahvesi kuzum uyku tutmaz ama