Vallaha bir yandan haklısın kuzimmm göbüşten rahat yatamıyorsun di mi :KK70::KK70::KK70: Selin bu günleri 🕯️ arayacak :-):-) dediğim gibi kuzum stres otomatik hormonları etkiliyor ama artık nuuuu stresssss 🤣🤣🤣
Hahaahha göbek pek birşey değil agirlık var birazz buara yataktan zor kalkıyemm yanii vallaha keyfini çıkarr kuzuu inankii bırakk at onu kafandan fatmazele bile diyorum oda boş boş düşünüyo kizıyorum onada ben ikinizde hiçbirşey yok olcak diyorum ama kafanızdan çöp edin yanii vallaha ensonda çarpacam ağźınıza heee Fatmazell Fatmazell

Hahaahha göbek pek birşey değil agirlık var birazz buara yataktan zor kalkıyemm yanii vallaha keyfini çıkarr kuzuu inankii bırakk at onu kafandan fatmazele bile diyorum oda boş boş düşünüyo kizıyorum onada ben ikinizde hiçbirşey yok olcak diyorum ama kafanızdan çöp edin yanii vallaha ensonda çarpacam ağźınıza heee Fatmazell Fatmazell
Ah kıyamam hamişimm 🥰🥰🥰😍🎀♥️
Valla düzeleceksek çarppppp aklımız başımıza gelsin Fatmazell Fatmazell le :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:senim ağırlığını yerim yaaaa ,😍😍😍😍😍🤍🤍🤍🤍

Heee aramizda 1 saat varr okeyyyy iyimiş burasıda 01.20 🤭
Evet kuzum az fark var aramızds magni ile de 1 saat var onlar 1 saat geriden geliyor 😍 tinnim zaten 8 saat maşallah 🤣 Türkiye ile 1 saat olması aramız çok iyi 😘🥰🤍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back
X