Hayırlı cumalar bebeğim ❤
Hayırlı cumalar bebişim
Naber fıstıkHayırlı cumalar bebişim
İyidir kurbişim sen den naberNaber fıstık
Karı görünce aklına ben geldim dimi doğru söyleİyidir kurbişim sen den naber
Kar yine geldi bize sabah kalktım beyaz heryerama çıktım Anneme geldim valla kar mar dinlemedim
Evet perdeleri bir açtım direk sen aklıma geldinKarı görünce aklına ben geldim dimi doğru söyle
Sorma yaf buralar da beyaza büründü ama en azından soğuğu kırıldı ya nasıl soğuktu yapamayınca da hırsını bizden çıkarıyor
Aynen canımEvet perdeleri bir açtım direk sen aklıma geldin
Yaa dün gece aşırı soğuktu sanki ısırıyordu insanı bugün kar. Biraz yumşadı hava ama yine hala soğuk var bizde
Denedinmi canım ben hiç denemeedim zormuAynen canımkeşke biraz şu amigurumi işlerini becerebilseydim şimdiye bir sürü örerdim hatta ticarete atılırdım
Yok balım ya denemedim ama zordur galiba . En son töbe ettim örgü işineDenedinmi canım ben hiç denemeedim zormu
Günaydın baal kurabiyemmmm şimdii size selam verdiğime göre işime girişeyimHaha günaydın badem şekerim
Önce kahvaltııııiiiiGünaydın baal kurabiyemmmm şimdii size selam verdiğime göre işime girişeyim
Ben aşırı çabuk sıkılıyorum çok zor tamamlıyırum tamamlayamıyorum başladığım işiYok balım ya denemedim ama zordur galiba . En son töbe ettim örgü işineyelek bile zorladı beni ya aman işi bilene bırakmak lazım dedim çekildim pistten
Yaa yiiiriimmmÖnce kahvaltııııiiii
Haha bunlar bana çok tanıdık geliyorBen aşırı çabuk sıkılıyorum çok zor tamamlıyırum tamamlayamıyorum başladığım işi
Geçenlerde 1 bobin ip vardı evde napayım napayım dedim napcam bunla bebek yeleği yapayımda çocukumun sırtını tutsun
Hala bitcek birgün inşallah bebek yeleği düşün biraz ördüm şimdi elime aldığım yok
Ohh şifalar olsun afiyet bal şeker olsun fıstığımYaa yiiiriimmmSabah işimi gönderirken tost yapmıştım kendimede yaptım onla atıştırdım bal kurabiyemmm
Kesinlikle oydu yaaHaha bunlar bana çok tanıdık geliyorhadi itiraf et en zevkle ördüğümüz şu parmakla yaptığımızdı dimi
Aynıyız aynıKesinlikle oydu yaa
Diğerlerine bir heveslerle başlıyoeum görceksin ay 2 günde hevesim puff diye sönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?